عزیزم انشاءالله که خدا سلامتی به خودت و پسر نازت بده
بچه های سندروم کلا دیر زبون باز میکنن که البته بستکی به درصد کم توانی ذهنیشون میشه و کلا زمان آموزششون و حتی حرکاتشون باهم متفاوته
من یه خاله و دایی سندروم دارم البته خالم دور از جون پسرتون دوسال پیش فوت کرد تو سن ۳۵ سالگی و الان هم داییم ۳۶ سالشه
دایین تو سن دو سالگی زبون باز کرده و خالم تو سن ۶ سالگی
و کلا داییم خیلی زیاد متوجه اطراف هست از پس همه کارای خودش و خونه مادربزرگم برمیاد به شدت حافظه اش برای حفظ آهنگ و رقص خوبه و واضح هم حرف میزنه البته نه ۱۰۰در۱۰۰ اما همه ۹۰ درصد حرفاشو میفهمن
اما خالم کلا کندذهن تر بود یادگیری تقریبا نداشت از نظر حرکتی هم خیلی کند بود و حرف زدنش هم تقریبا واضح نبود و جز ما نوه ها و خواهربرادراش کسی نمیفهمید چی میگه
آخرم بخاطر وزن زیاد و کم حرکتی کاملا زمین گیر شد و ۳ سالی رو تخت زندگی کرد حتی برای حمام دوتا مرد باید میذاشتنش رو ویلچر میبردن تا حمام منو خالم میشستیمش و بعد باز مردا میذاشتنش رو تخت
در آخرم بخاطر نارسایی ریه فوت کرد
حالا حرفم اینه از هیچ آموزشی برای پسرت کم نذار
و لطفا حتما حتما یه کلاس ورزشی ببرش چون سندروم ها تو ۹۹ درصد موارد بخاطر ژنتیکشون قد کوتاه و چاق میشت و اون چاقی به شدت به استخوانهاشون آسیب میزنه
ببخشید که طولانی شد ولی این تجربه زندگیم با دوتا بچه سندروم بود که به شدت عاشقشون هستم و شبی نیست که بعد عمسای مامانم عکسای خالمو نبینم 😭😭😭😭😭