2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنین زود حرف بزنم خاله ها

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 36 پست
ابلفضلتو انشالله آقا ابلفضل نگاه کنه...و دعاش کنه ...بحق دستای بریدش و ناامیدی اخرین لحظاتش تورو ناا ...

فدات ممنون از دعای خیرت الهی امین ان شالله با دعاهای شما مهربونا

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
عزیزان ابوالفضل من سندروم داون داره فک کنم همه دیکه میشناسنش😆😆🥰🥰

عزیزم انشاءالله که خدا سلامتی به خودت و پسر نازت بده

بچه های سندروم کلا دیر زبون باز میکنن که البته بستکی به درصد کم توانی ذهنیشون میشه و کلا زمان آموزششون و حتی حرکاتشون باهم متفاوته

من یه خاله و دایی سندروم دارم البته خالم دور از جون پسرتون دوسال پیش فوت کرد تو سن ۳۵ سالگی و الان هم داییم ۳۶ سالشه

دایین تو سن دو سالگی زبون باز کرده و خالم تو سن ۶ سالگی

و کلا داییم خیلی زیاد متوجه اطراف هست از پس همه کارای خودش و خونه مادربزرگم برمیاد به شدت حافظه اش برای حفظ آهنگ و رقص خوبه و واضح هم حرف میزنه البته نه ۱۰۰در۱۰۰ اما همه ۹۰ درصد حرفاشو میفهمن

اما خالم کلا کندذهن تر بود یادگیری تقریبا نداشت از نظر حرکتی هم خیلی کند بود و حرف زدنش هم تقریبا واضح نبود و جز ما نوه ها و خواهربرادراش کسی نمیفهمید چی میگه

آخرم بخاطر وزن زیاد و کم حرکتی کاملا زمین گیر شد و ۳ سالی رو تخت زندگی کرد حتی برای حمام دوتا مرد باید میذاشتنش رو ویلچر میبردن تا حمام منو خالم میشستیمش و بعد باز مردا میذاشتنش رو تخت

در آخرم بخاطر نارسایی ریه فوت کرد

حالا حرفم اینه از هیچ آموزشی برای پسرت کم نذار 

و لطفا حتما حتما یه کلاس ورزشی ببرش چون سندروم ها تو ۹۹ درصد موارد بخاطر ژنتیکشون قد کوتاه و چاق میشت و اون چاقی به شدت به استخوانهاشون آسیب میزنه

ببخشید که طولانی شد ولی این تجربه زندگیم با دوتا بچه سندروم بود که به شدت عاشقشون هستم و شبی نیست که بعد عمسای مامانم عکسای خالمو نبینم 😭😭😭😭😭

از روزی که مادر شدم زندگیم بهشت شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشاءالله که خدا سلامتی به خودت و پسر نازت بده بچه های سندروم کلا دیر زبون باز میکنن که البته ...

خدارحمت کنه خاله عزیزت رو و حفظ کنه دایی مهربونت رو 

ممنون ازت بله میدونم بستگی ب درگیری های ک دارن داره ک کدوم کروموزوم بیشتر اسیب دیده ان شالله ک پسرمنم پیشرفتش روز ب روز بهتر باشه اما یادگیریش متوسطه نه کمه و ن زیاد 

چشم‌حتما میبرمش برای ورزش 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
۱۴تا صلوات میفرستم گلم  اگه خدا قبول کنه روزه ام و از ته از خدا میخوام به زودی زود خوشحالت کنه

فدات عزیزم قبول باشه 

خدا اندازه دل مهربونت بهت خوبی وخیر عطا کنه انشالله🥰🥰

فدات عزیزم قبول باشه  خدا اندازه دل مهربونت بهت خوبی وخیر عطا کنه انشالله🥰🥰

قربون شما خیلی ممنون عزیزم

ممنون از دعای خوبت چقدر حالم خوب شد 

و همچنین خدا به شما و عزیزانت دل خوش و تن سلامت عطا کنه❤️❤️❤️

قربون شما خیلی ممنون عزیزم ممنون از دعای خوبت چقدر حالم خوب شد  و همچنین خدا به شما و عزیزانت ...

الهی امین ان شالله 🥰🥰