مامانییییی۴ مدیر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 عنوان میشه برام دعا کنین زود حرف بزنم خاله ها | مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 36 پست سلام خاله ها برام دعا کنید حرف بزنم مامانمو صدا بزنم خوشحال بشه ۶ساله منتظره من صداش کنم مرسی از همه شماها سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا 1402/03/02 | 10:01 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 والا کاربر معروفی نیستیا چرا فک میکنی باید بشناسنت درست حسابی بگو دعا کنید بچم به حرف بیاد&nb ... چرا دعوا داری خواهرم سرصبح ب اعصابت مسلط باش😊 سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 اسی مگه تو سنو مشخص نبود که سندروم داون داره نه عزیزم ن سونو ۳بعدی ن ازمایش غربال اصلا ریسک هم نداشن سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 چ گمراه..انشالا بحرف میاد.تخم کفترعالیه مرسی ان شالله🥰 سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 🥲بچه اسی سندروم هس 😊😊🥰🥰 سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
zahraaaa123 عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 3480 😊😊بله عزیزم بردم کاردرمانی ذهنی وگفتارم میره ممنون از راهنماییت ان شاالله هر چه سریعتر صحبت کنه ولی برای کودکی که اوتیسم هس عادیه دیر تر صحبت میکنن
شیرینی_عید عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 1944 عزیزان ابوالفضل من سندروم داون داره فک کنم همه دیکه میشناسنش😆😆🥰🥰 ابلفضلتو انشالله آقا ابلفضل نگاه کنه...و دعاش کنه ...بحق دستای بریدش و ناامیدی اخرین لحظاتش تورو ناامید نکنه...خداابلفضل کوچولوت حفظ کنه..عاشق این اسمم ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
دخترلررررر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 5389 ب حق دستای بریده حضرت ابوالفضل عباس پیشرفت عالی میکنه🤲🤲
اناریجه عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 839 برای برادر منم دعا کنید هشت سالشه سندروم دان داره و حرف نمیزنه تازه وارد نیستم کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه
nedammmmmm عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 9088 دلم به درد آوردی استاتر 💔بخدا که بهشت لایق شماست ..شما مادری نه ماها...دلم شکست از خدا میخوام پیشرفت کنه پسر نازت کمی این ناملایمتی هاتون کم بشه
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 ان شاالله هر چه سریعتر صحبت کنه ولی برای کودکی که اوتیسم هس عادیه دیر تر صحبت میکنن پسرمن اتیسمنیست گلم سندرومدان هست سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 دلم به درد آوردی استاتر 💔 بخدا که بهشت لایق شماست .. شما مادری نه ماها... دلم شکست از خدا میخوام ... فدای دلت ممنون عزیزم لطف داری الهی امین ان شالله سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 برای برادر منم دعا کنید هشت سالشه سندروم دان داره و حرف نمیزنه عزیزم ان شالله داداش شماهمحرف بزنه میفهمم مادرت جی میکشه سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 ب حق دستای بریده حضرت ابوالفضل عباس پیشرفت عالی میکنه🤲🤲 فدات عزیزم ان شالله ممنون از دعای خیرت سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا