2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنین زود حرف بزنم خاله ها

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 36 پست
والا کاربر معروفی نیستیا چرا فک میکنی باید بشناسنت  درست حسابی بگو دعا کنید بچم به حرف بیاد&nb ...

چرا دعوا داری خواهرم سرصبح ب اعصابت مسلط باش😊

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
اسی مگه تو سنو مشخص نبود که سندروم داون داره

نه عزیزم ن سونو ۳بعدی ن ازمایش غربال اصلا ریسک هم نداشن

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان ابوالفضل من سندروم داون داره فک کنم همه دیکه میشناسنش😆😆🥰🥰

ابلفضلتو انشالله آقا ابلفضل نگاه کنه...و دعاش کنه ...بحق دستای بریدش و ناامیدی اخرین لحظاتش تورو ناامید نکنه...خداابلفضل کوچولوت حفظ کنه..عاشق این اسمم

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
ان شاالله هر چه سریعتر صحبت کنه ولی برای کودکی که اوتیسم هس عادیه دیر تر صحبت میکنن

پسرمن اتیسم‌نیست گلم سندروم‌دان هست

دلم به درد آوردی استاتر 💔 بخدا که بهشت لایق شماست .. شما مادری نه ماها... دلم شکست از خدا میخوام ...

فدای دلت ممنون عزیزم 

لطف داری الهی امین ان شالله 

برای برادر منم دعا کنید هشت سالشه سندروم دان داره و حرف نمیزنه

عزیزم ان شالله داداش شماهم‌حرف بزنه میفهمم مادرت جی میکشه 

ب حق دستای بریده حضرت ابوالفضل عباس پیشرفت عالی می‌کنه🤲🤲

فدات عزیزم ان شالله ممنون از دعای خیرت