2777
2789
عنوان

کسی از مسکن ملی چیزی میدونه؟

117 بازدید | 12 پست

دوستان من دوستم میخواد یه امتیاز مسکن ملی از کسی بخره.منتها اون شخص میگه هنوز متراژ و طبقه و اینا مشخص نشده.راست میگه؟مگه از اول نمیگن؟شماره شبا هم تازه اومده براش اما واریز نکرده هنوز.

واینکه زمان تحویل رو میگه ۱ونیم سال دیگه.چجوری ۱ونیم سال دیگه تحویل میدن وقتی۷تاقسط۴۰تومنی داره که۶ماه یکبار باید بدی؟میشه راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.

من تاپیکت رو دیر دیدم ولی گفتم جواب بدم شاید به درد کسی خورد...

۱.

واریزی  هر ۶ ماه نیست..هر ۳ ماه ۴۵ ملیون باید بریزی...

که اونم از بعضی ها چک گرفتن ۶ تا ۴۵ ملیون که این مشخصه چه روزیی باید چک رو پاس کنی.

ولی برای بعضی چک نیست چند روز قبل پیامک میاد که فلان تاریخ باید واریز کنید پولو.

۲.

اینا که تموم شد میشه ماهانه در حد ۸تا ۱۰ ملیون باید واریزی داشته باشی.

۳.

بعد مشخص نیست کی تحویل بدن بین ۲.۳ سال تا ۴ سالم میکشه.

بعد هر سوالی که داری باید بری راه و شهرسازی اونجا کمکت میکنن.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂