2777
2789

اصلا آقایون اینجوری نیستن

حالا نگید چون زنی کارتو راه میندازن نه...

برای شوهرم میگم کلی مردای فامیل کارشونو نردا بیشتر راه میندازن

زنای کارمند رو مخن حرص آدمو در میارن ادا در میارن اعصاب آدمو بهم میریزن کارتو انقد سخت میکنن پدرتو درمیارن کلا چرا ما زن ها به یه جایگاه میرسیم انقد سخت و تند و لجباز خلق میشیم؟؟؟

چرا باید بداخلاق بشین آخه...

مثلا میخوان بگن حرف حرف خودمونه 

هوف زندگیم افتاده دست یه زنیکه ی لجباز پدرمو درآورده

بلانسبت خوبا که من تا حالا خوب ندیدم 😑

ولی بازم بلانسبت

آنلاین شاپ لباس زیر و لباس خواب دارم اگه خواستین دیدن کنین 🙌🏻🥲🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو نمیدونم ولی مسئول آموزش ما یه خانم بود اصلا یه بیشعور به تماااام معنا

الان ده ساله فارغ التحصیل شدم هنوزم تا مغز استخون ازش بدم میاد از بس بیخود و غرغرو و بد ذات بود این آدم

🌷

روحیات خانوما حساسه ریزبینن و علائم اضطراب و تنش توون بیشتراز اقایونه چون از نظرروحی وجسمی ضعیفترن فشارکارزندگی خانواده بچه روشون که میظنه نمتونن بیتفاوت باشن دوره عادت ماهیانه و اعصاب خودیاشم نگم براتون،نالامتی خودمون زنیم میفهمیم انارویه کم درک کنیم همو

هرچه دادم به اوحلالش باد
همه رو نمیدونم ولی مسئول آموزش ما یه خانم بود اصلا یه بیشعور به تماااام معنا الان ده ساله فارغ التح ...

کلا این مدلین خانوما حتی وقتی صابخونه یا صابکارم میشن بازم رو مخ میشن 

پس منم بگم چون تابحال توی سه تا اداره دولتی بهم پیشنهاد بیشرمانه شده پس همه اقایون کارمند مشکل اخلاقی دارن ؟؟؟؟؟؟ اون خانم هم شاید واقعا اشکالی توی کار شما میبینه که کار رو انجام نمیده مرض که نداره 

الان همه‌ جبهه میگیرن ولی ‌‌‌‌‌‌.ی اژانس بانوان هست نزدیکمون  من از اونجا ماشین میگرفتم .یعنی انقدر اذیتم میکردن منو سوار میکرد همزمان دو سه جای دیگم مسافر میبرد از منم کرایه دربستی میگرفتن  ‌.که حتی ی مسافرم از دست ندن. منم دیگ همون آژانسی که رانندش اقا هستن میگیرم . البته همه اینطور نیستن اینا خیلی بد بودن

روحیات خانوما حساسه ریزبینن و علائم اضطراب و تنش توون بیشتراز اقایونه چون از نظرروحی وجسمی ضعیفترن ف ...

زن باید روحیش قوی باشه وقتی یه مسولیت و کار به اون بزرگی رو قبول میکنه واسه همونه زن نباید خودشو قاطی کار مردا کنه چون روحیمون ضعیفه

آرزومه یه زن کارمند مهربون ببینم همه سگ اخلاقن بلانسبته خوبا

کلا این مدلین خانوما حتی وقتی صابخونه یا صابکارم میشن بازم رو مخ میشن 

من هم صاحبخونه هستم هم صاحبکار و یه شرکت دارم والا هم مستاجرهام راضی بودن هم کارمندهام ولی قانون کارم رو‌ زیر پا نمیذارم چون بینظمی ایجاد میشه