2777
2789
عنوان

دخترم نفسم پاره تنم

3905 بازدید | 108 پست

امروز نفسم وارد ۱۹ ماه میشه.۱۹ ماه از حضورش پیش ما می گذره و من غم بیمار بودن دخترم رو به دوش می کشم.و خواهم کشید.

همیشه وقتی از دور یه بچه ای که بیمار حرکتی و ذهنی هست از دور می دیدم خیلی تو شوک می رفتم که چه جوری والدین این بچه رو نگهداری می کنن و چه جوری می تونن قوی باشن و زندگی رو بگذرونن و عادی باشه براشون.ولی حالا ۱۹ ماه من بچه ای رو دارم به دندون می کشم که مثل نوزاد یک روزه نه حرف می زنه نه راه میره نه نگاه می کنه کسی رو  نه غذا می تونه بخوره و  نه من رو می شناسه و فقط می خوابه  و  با این حال من هستم و دارم زندگی می کنم و نگاه کردن به دخترم شده تمام زندگی من و نگهداری از اون تمام علاقه من .اما از اون جایی که آدمی نیستم که غر بزنم ،خدا رو شکر می کنم برای تمام نعماتی که بهم داده و به خاطر سلامتی خودم و خانوادم .و عشقی که به نفسم دارم.و اعتماد به خدا تنها قوت قلب و قرص آرام بخشی هست که بهش نیاز دارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کلاسی نمیبریش؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

انشاالله عزیزم دختر گلت خوب میشه میایی اینجا خبرش رو بهمون میدی😍❤️

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

عزیزدلم برام دعا کن تو قلبت پاکه تو مادری

بخدا از رو ترحم نیس فقط نمیدونم ب درد های خودمه ب تو ب چیه گریه ام گرفت 

منو دعاکن 

روز خلقت در دل ما شوق دیدار تو بوداز همان آغاز ما را کم تحمل ساختند🫂