hivad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 137 عنوان زلزله 288 بازدید | 30 پست بچه ها شهرمون زلزله اومد چندساعت پیش ۴.۹ریشتر،خیلی میترسممیرم بخوابم توروخدا یه صلوات بفرستین زلزله نیاد راحت بخوابیم،تا الان بیدار موندم از ترسم ولی خیلی خوابم میاد نمیتونم بیدار بمونم از طرفیم مث سگ میترسم بخوابم🥺 1402/03/02 | 02:36 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
emmma عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2584 کدوم شهر ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
چش_سیاه_مخملی عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 880 کجایید شما مگ؟ مثلا #مامانم داد بزنه بگع.. خاک نریزین روش دخترم از #تاریکی میترسع...🖤.... #احمق ما بودیم ،کہ بی معرفتی میدیدم و بازم معرفت به خرج میدادیم🥺🌑... حس اون #صیگار بیچارهای رو دارم کہ همہ جا حرف از #ترککردنشہ...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36561 نترسخدا هست بخواب دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
فرزووونه76سابقم عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 9491 نمیخای بگی کجاییحس ششما خوابن بهم بگید براتون حمد بخونم
mother_mahlinn عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 2713 عه منم نزدیک شهرشمام زلزله رو احساس کردیم خداوند هر قلب محزون و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️ میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
mother_mahlinn عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 2713 نمیخای بگی کجایی حس ششما خوابن سراب خداوند هر قلب محزون و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️ میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
hivad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 137 کجایین سراب،نمیدونم بشناسین یا نهیکی از شهرای آذربایجان شرقیه
barankhodayi عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 7586 یه کیف اضطراری کنارت باشه در موقع زلزله بردار فرار کن ان شاالله که نمیاد مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶♀️🚬
barankhodayi عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 7586 سراب،نمیدونم بشناسین یا نه یکی از شهرای آذربایجان شرقیه وای دده بیزده تبریز دیخ ان شااله گلمز مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶♀️🚬
hivad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 137 عه منم نزدیک شهرشمام زلزله رو احساس کردیم کجایی عزیزم؟خیلی بد بود
hivad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 137 وای دده بیزده تبریز دیخ ان شااله گلمز انشاالله جانیم🥺