hivad مدیر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 137 عنوان زلزله | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 30 پست بچه ها شهرمون زلزله اومد چندساعت پیش ۴.۹ریشتر،خیلی میترسممیرم بخوابم توروخدا یه صلوات بفرستین زلزله نیاد راحت بخوابیم،تا الان بیدار موندم از ترسم ولی خیلی خوابم میاد نمیتونم بیدار بمونم از طرفیم مث سگ میترسم بخوابم🥺 1402/03/02 | 02:36 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چش_سیاه_مخملی عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 880 سراب عزیزم نمیدونم کجاست ولی انشالا که دیگه زلزله نمیاد ولی واسه احتیاط وسایل ضروری مثل پتو اگه سرده، دارو اگه مصرف میکنید، لباس بردارید 🧡🙂 مثلا #مامانم داد بزنه بگع.. خاک نریزین روش دخترم از #تاریکی میترسع...🖤.... #احمق ما بودیم ،کہ بی معرفتی میدیدم و بازم معرفت به خرج میدادیم🥺🌑... حس اون #صیگار بیچارهای رو دارم کہ همہ جا حرف از #ترککردنشہ...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤
hivad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 137 وای الله منده یاتابیلمرم بیرده گلمیه گورسن؟ منم میترسم نمیدونم که،شما هم سرابی؟
ثمییــــــن عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1354 کجایی عزیزم؟خیلی بد بود خیلس بد بود اما سال ۹٨ شدیدتر بود هی پشت سرهم میومد تا چندروز خدا رحم کنه نیاد منم خیلی خوابم میاد
hivad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 137 نمیدونم کجاست ولی انشالا که دیگه زلزله نمیاد ولی واسه احتیاط وسایل ضروری مثل پتو اگه سرده، دارو اگه ... مرسی مهربونم،چشم
چش_سیاه_مخملی عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 880 مرسی مهربونم،چشم قربونت، بی بلا🦋❤️ مثلا #مامانم داد بزنه بگع.. خاک نریزین روش دخترم از #تاریکی میترسع...🖤.... #احمق ما بودیم ،کہ بی معرفتی میدیدم و بازم معرفت به خرج میدادیم🥺🌑... حس اون #صیگار بیچارهای رو دارم کہ همہ جا حرف از #ترککردنشہ...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤
ثمییــــــن عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1354 منم میترسم نمیدونم که،شما هم سرابی؟ نه ترکمنچای خیلی بد بود بیاین دعا کنیم دیگه نیاد
hivad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 137 خیلس بد بود اما سال ۹٨ شدیدتر بود هی پشت سرهم میومد تا چندروز خدا رحم کنه نیاد منم خیلی خوابم میاد اره منم بخاطر همین نمیتونم بخوابم چون نوشته بودن زلزله ۹۸ تکرار شد،ثمین توام سرابی؟
hivad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 137 نه ترکمنچای خیلی بد بود بیاین دعا کنیم دیگه نیاد انشاالله نمیاد،ولی کانون زلزله سرابه🥺
ثمییــــــن عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1354 اره منم بخاطر همین نمیتونم بخوابم چون نوشته بودن زلزله ۹۸ تکرار شد،ثمین توام سرابی؟ نه ما ترکمنچای هستیم اینجام خیلی زیاد بود دوبار پشت سرهم اومد
ثمییــــــن عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1354 انشاالله نمیاد،ولی کانون زلزله سرابه🥺 آره مثل اینکه سراب ترکمنچای و ترک بودن
hivad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 137 نه ما ترکمنچای هستیم اینجام خیلی زیاد بود دوبار پشت سرهم اومد اینجام شدتش زیاد بود،میترسم بخوابم
ثمییــــــن عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1354 انشاالله نمیاد،ولی کانون زلزله سرابه🥺 میبینی ترکا چقدر دل گنده ن همه خوابیدن😃😃😃
ثمییــــــن عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1354 توکل به خدا ماهم بریم بخوابیم انشالله دیگه نمیاد آیت الکرسی بخون راحت بخواب