2777
2789
عنوان

۵ ماهه بینیمو عمل کردم >عکس

2299 بازدید | 87 پست

از همه چیزش راضیم ولی به دکترم گفته بودم یخورده از حد طبیعی سربالاترش کنه که هم فانتزی باشه هم بعدا اگه افتاد خیلی افتادگی نداشته باشه . الانا که فقط شب ها چسب میزنم حس میکنم چند درجه افتاده تو طول روز . ولی دوباره چسب میزنم میره بالا مثل قبل . طبیعیه ؟ زود نیست که اینطوری شد ؟ الان عکسمم میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیهوشی چطوریه

تو از من بدت میاد در حالی که من تورو نمیشناسم...کاربری دومیمه که دست خالم بود..از سال ۹۶ اینجام..کاربری اول@mandiii...دوم@دختر_نی_نی_یار...سوم@دختر_نی_نی_یار_شب...
این مال قبله که سربالاتر بود

باز،نمیشه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
این مال قبله که سربالاتر بود

خوبه چن سال دیگه ترمیمی عمل کن

تو از من بدت میاد در حالی که من تورو نمیشناسم...کاربری دومیمه که دست خالم بود..از سال ۹۶ اینجام..کاربری اول@mandiii...دوم@دختر_نی_نی_یار...سوم@دختر_نی_نی_یار_شب...