2777
2789

دخترنوجونم خیلی دروغ میگه 

مثلا به هرجوری شده  یواشکی دور از چشم من پول جور می‌کنه  پرنده میخوره حتی باخودش نمیگه من متوجه میشم بلاخره که بیاره خونه 

چون یه بار دیگه هم پارسال یواشکی بچه پرنده خریده بود بالای کمدش قایم کرده بود من نبودم بیرون میاوردش تامن فهمیدم ودادیم رفت چون خودش خونه میناداره اون یکی بچمم مرغ عشق داره میگم دیگه بسته ولی با قایمکی بازی بازم اینکارارو می‌کنه بعدم که میگم چرا دروغ میگی میگه خب من دوست دارم بازم داشته باشم پرنده 

خب بابا قرار نیست من چیزی رو منع میکنم یامیگم کافیه بدترکنه که 

بعدم باعمه اش خیلی صمیمیه مثلا پول بهش قرض میده به من نمیگه بعدا میفهمم 

روانی شدم به خدا دفعه چندمشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میدونی که خیلی دوس داره مقابلش وای نسا. براش یه پرنده هدیه بخر. باهاش دوست شو به سلایقش احترام ...

آخه دوتاداره 

چرا اون نباید به قانون خونه احترام بزاره؟

سخت نگیر بهش تا بهت دروغ نگه .حالا بذار یه پرنده دبگم داشته باشه 

گاهی دوس داره به یکی قرض بده بهش بگو هر وقت خواستم قذض  بده تو رو هم در جریان بذاره تا اطلاع داشته باشی،تو سن  حساسیه بیشتر باهاش دوست باش 

همه ی دروغش فقط سر پرنده هس؟ در اینکه کار اشتباهی میکنه دروغ میگه شکی نیس ولی شمام خودتون دارین میگین دختر نوجوون طبیعتا علایق شما و دخترتون فرق داره اون به پرنده علاقه داره شمام به علایقش احترام بذارین وقتی اینقدر علاقه داره

چند سالشه وقتی بچه زیاد  سرزنش بشه دروغ میگه وپنهانکاری می‌کنه

دفعه اول که سرزنش نشد که دوست من فقط باهم رفتیم پیش دادیم 

واینکع بچه باید بدونه هرخونه ای قانونی داره قرار نیستون خودش دوست داره حتماانجامش بده که

خدارو شکر فقط در مورد پرنده ها دروغ میگع ن چیز دیگع هواشو داشته باش باهاش دوست شو

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

چون نتونستی درست قانعش کنی یا اصلا دنبال قانع کردنش نبودی و فکر کردین صرفا مخالفت شما کافیه و دستورتون باید اجرا بشه.... متاسفانه منم مثل دختر شما با مادرم صمیمی نبودم و صرفا مخالفت میکرد منم مجبور بودم ب دروغ پنهانکاری و چقدر ضربه های بدی خوردم که هیچ وقت هم مادرم نفهمید

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی
همه ی دروغش فقط سر پرنده هس؟ در اینکه کار اشتباهی میکنه دروغ میگه شکی نیس ولی شمام خودتون دارین میگی ...

به نظرت دوتاپرنده تویه خونه بس نیست؟کلا تو گوشیش سرچ گوگلی ..دیوارش همش پرنده وسگه

دفعه اول که سرزنش نشد که دوست من فقط باهم رفتیم پیش دادیم  واینکع بچه باید بدونه هرخونه ای قان ...

همین قانونا باعث شده دخترتون پنهان کاری کنه و از شما دور بشه سخت گیری ها رو کمتر کنید بیشتر باهاش راه بیاین تو سن حساسیه 

آخه دوتاداره  چرا اون نباید به قانون خونه احترام بزاره؟

خونه نباید قانون سفت و سخت داشته باشه. چیزایی که میدونی ضرری نداره و مشکلی ایجاد نمیکنه و آزاد بذار. مادر سختگیر خیلی بده

چون نتونستی درست قانعش کنی یا اصلا دنبال قانع کردنش نبودی و فکر کردین صرفا مخالفت شما کافیه و دستورت ...

خب دخترگل میشه بگی فکر کنم صمیمیت ازنظر شما نوجوان ها یعنی هرچی میگید مابگیم چشم؟اگرم علت گفتن خب من علتش رو بهش گفتم خب وقتی قبول نمیکنه مگه من باید راه بیام باهاش؟

خونه نباید قانون سفت و سخت داشته باشه. چیزایی که میدونی ضرری نداره و مشکلی ایجاد نمیکنه و آزاد بذار. ...

آخه من سختگیرنیستم ولی میگم ماهم به عنوان پدرومادر آدمیم حداقل به عنوان بزرگتر به حرفمون احترام بزارم همون جور که از ده تا ما با هشت ناچیزش موافقیم