2777
2789
عنوان

من چطوری این اخلاقمو درس کنم اخه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 63 پست
عزیز دلم لطفا لطفا لطفا سعی کن خشمتو تخلیه کنی  وگرنه بیماری اعصاب میگیری

منو میگی

دیشب یبار قرصامو نخوردم جون دادم خوابم نبرد

اخرش یادم اومد قرصامو نخوردم پاشدم خوردم خوابم برد😔😔💔

همش ۲۱ سالمه

تنها نیستی عزیزم...  بزار ادامش رو من بگم...  بعد از اون همه عصبانیت، توی مغزت داد میزنی ...

دقیقا بعضی وقتا با کسی که باهاش بحث کردم اونو توذهنم تیکه تیکه اش میکنم اما جلو روش اصلا نمیتونم بروز بدم اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه روی افراد کاغذ بردار خط خطی کن مشت بزن به کیسه بوکس جای خلوت جیغ بزن نذار نابود بشی اگه این روندو ادامه بدی تبدیل میشی به یه دیوونه تمام عیار چیزی که من الان هستم از یه جایی به بعد دیگه نمیتونی مثله قبل ساکت باشی واین خیلی بده،جوابه آدما رو محترمانه بده نذار این خشمای کوچیک تبدیل بشه به کینه های بزرگ وغیر قابل بخشش نذار کسی اذیتت کنه 

نه روی افراد کاغذ بردار خط خطی کن مشت بزن به کیسه بوکس جای خلوت جیغ بزن نذار نابود بشی اگه این روندو ...

نمیدونم از بچگی اینطوری بودم همیشه همه بهم میگن چه ساکت و ارومی ولی انگار من از تو دارم منفجر میشم

منو میگی دیشب یبار قرصامو نخوردم جون دادم خوابم نبرد اخرش یادم اومد قرصامو نخوردم پاشدم خوردم خواب ...

میفهممت عزیزم منم همینم انقد هیچی نگفتم مقابل هرکسی که اذیت میکرد یازخم زبون میزد که الان تحمله کوچکترین حرف از سمته مادرمو ندارم منم بیست وهفت سالمه قبلا خیلی آروم بودم اما الان اصلا روانی شدم

درکت میکنم...  بنظرم این از احترام به طرف مقابلمون میاد اما دریغ که طرف مقابل درک کنه

دقیقا من مثلا اگه با مامانم بحثم شه باهاش راحتم همه چی رو بهش میگم نمی زارم چیزی تو دلم بمونه اما مثلا بابام اگه ازش ناراحت باشم اصلا نمیتونم بزوزش بدم

میفهممت عزیزم منم همینم انقد هیچی نگفتم مقابل هرکسی که اذیت میکرد یازخم زبون میزد که الان تحمله کوچک ...

خدا منو بکشه یا حالمو خوب کنه

جرئت خودکشی ندارم فقط خودمو میزنم و میزنم ب صورتم و موهامو میکشم

وقتی میبینم چقدر مهربونی کردم و زخم زدن فقط میشینم گریه میکنم اونم یواشکی

خدا نجاتم نمیده💔😔😭

حالم خیلی بده خیلی

دقیقا من مثلا اگ۶ با مامانم بحثم شه باهاش راحتم همه چی رو بهش میگم نمی زارم چیزی تو دلم بمونه اما مث ...

آدمی که احترامه خودشو نگه نداره بی احترامی بشه بهش تقصیره خودشه نمیگم بی احترامی کن جوابه طرفتو محترمانه بده وجایی که فک میکنی حقت ضایع میشه از خودت دفاع کن

خدا منو بکشه یا حالمو خوب کنه جرئت خودکشی ندارم فقط خودمو میزنم و میزنم ب صورتم و موهامو میکشم وقت ...

عزیزدلم غصه نخور هر کاری میکنی برای دیگرا اندازه نگه دار خوبی زیاد باعث میشه دیگران نبیننت ،یه چیزیم که بهشخیلی معتقدم هر کاری میکنی بگو خدایا به خاطر خودت تا از کسی توقعه جبران نداشته باشی ما آدمای زودرنج فک میکنیم همونقد که ما مهربونیم بقیه هم هستن ولی اینطور نیست متاسفانه توتنها نیستی اگه پیشت بودم بغلت میکردم

الهی بمیرم💔😔😔😔😔😔

خدا نکنه عزیزم🌺

اما واقعیت این روزای یه عده هست، گاهی مجبور میشی بری توی اتاقت و پشت در به حرفایی که توی گوشت میپیچه و نمیتونی خاموشش کنی اشک بریزی... گاهی تنها چاره ات اینه که موقع خواب یه آهنگ غمگین از شجریان با صدای بلند بزاری توی گوشت تا صدای اون غم درون رو نشنوی... سخته که فریادهای آدم گلوگیر بشه و از درد بغزهاش رو روی شونه بالشت بباره... گاهی حتی گریه هم سخت میشه باور کن و امیدوارم هیچ وقت تجربه نکنی. آدم وقتی دلش میگیره شاعر میشه و دست به قلم، حتی اون لحظه حال عشاق بی لیلی رو خوب درک میکنه. 

امیدوارم تجربه نکنی که از درد زیر دوش اشک هات بند نیاد و در اوج خستگی توی رختخواب پلک هات به هم نیاد و مجبوری بشه بالشتت رو بزاری اونور تخت شاید خوابت برد... فقط کاش اطرافیان کمی درک داشتن و اطرافیانشون آزار نمیدادن و با حرفاشون باعث رنجشون نشن... 

امضای یکی از کاربرا قشنگ بود:میگفت مردها وقتی عصبی و غصه دار میشن از خونه میزنن بیرون اما زنها وفقط زورشون به ناخون ها و موها و ظرفاشون میرسه... 

عزیزدلم غصه نخور هر کاری میکنی برای دیگرا اندازه نگه دار خوبی زیاد باعث میشه دیگران نبیننت ،یه چیزیم ...

مبگم چرا بعضی زخما انقد درد دارن؟

چرا هیچوقت از بین نمیرن؟

چرا با گریه ادم خالی نمیشه؟

چرا؟😭😭

ذله شدم بخدا نمیتونم دیگه 

چرا خوب نمیشم من

روانی نمیشم که ببرنم تیمارستان راحت شم خدا😔😭

خدا نکنه عزیزم🌺 اما واقعیت این روزای یه عده هست، گاهی مجبور میشی بری توی اتاقت و پشت در به حرفایی ...

همشونو تجربه کردم

زورم ب هیچی نمیرسه جز خودم که بزنم ب سر و صورتم و موهامو بکشم😔💔😭