2777
2789
عنوان

نتونستم استفاده کنم 💔

66 بازدید | 8 پست

دستگاه موم گرم کن و وکس خریدم ولی نتونستم درست استفاده کنم ... اونجوریکه انتظار داشتم اصلا موها کنده نشد ... چیکار کنم؟ کسی توصیه ای داره ؟ قلق خاصی داره؟ 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه پس تنها‌ نیستم قلقشو به منم بگو‌😜❤️

تتهش که مالیدی رو پوستت یه پیچی باید بدی او پیچ قلقلشه ویدیو هاشو ببین رو اون پیچ اخر دقت کن یاد میگیری 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تتهش که مالیدی رو پوستت یه پیچی باید بدی او پیچ قلقلشه ویدیو هاشو ببین رو اون پیچ اخر دقت کن یاد میگ ...

بعد کنده میشن ؟ 🥺 یه سوال تو داغ داغ برمیداری میذاری یا مثلا چند ثانیه صبر میکنی؟ بعد لایه نازک میذاری یا ضخیم؟ و برای صورت استفاده میکنی یا بدن؟ ببخشید خیلی سوال پرسیدم عزیزم ممنونم از مهربونیت 💜💜

بعد کنده میشن ؟ 🥺 یه سوال تو داغ داغ برمیداری میذاری یا مثلا چند ثانیه صبر میکنی؟ بعد لایه نازک میذ ...

نه باید خنک بشه دماش هم به مرور دستت میاد لایه اش نهوخیلی کلفت نه خیلی نازک باشه 

من به صورت میزنم 

نباید بذاری زیاد خشک بشه که تیکه تیکه بشه سریع باید بکنی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه باید خنک بشه دماش هم به مرور دستت میاد لایه اش نهوخیلی کلفت نه خیلی نازک باشه من به صورت میزنم نب ...

ممنونم ازت عزیزم 💜