2777
2789
عنوان

من چطوری این اخلاقمو درس کنم اخه؟!

506 بازدید | 63 پست

خیلی موقع ها وقتایی که عصبانی میشم  اصلا نمیتونم خودمو خالی کنم انگار از درون میترکم بارها توذهنم داد میزنم اما اصلا نمیتونم بروزش بدم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بروز ندادن هم نعمتیه.من ک میشم هالک😑وای وای وای.اصلا دوست ندارم عصبانی بشم.یه هیولایی میشم.... 😬😬😬

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
این بروز ندادن هم نعمتیه.من ک میشم هالک😑وای وای وای.اصلا دوست ندارم عصبانی بشم.یه هیولایی میشم.... ...

بخدا اصلا من با خودم جنگ اعصاب دارم قشنگ از درون دارم نابود میشم و اینو نمیتونم به اطرافیانم نشون بدم 

بخدا اصلا من با خودم جنگ اعصاب دارم قشنگ از درون دارم نابود میشم و اینو نمیتونم به اطرافیانم نشون بد ...

منم مشکلم اینه ک یچیزایی میگم ک نباید بگم...

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
بخدا اصلا من با خودم جنگ اعصاب دارم قشنگ از درون دارم نابود میشم و اینو نمیتونم به اطرافیانم نشون بد ...

منم‌اینجوری‌بودم‌ولی‌دیگه‌‌با‌گذشت‌زمان‌به‌چیزی‌اهمیت‌نمیدم

منم‌ورزشکارم‌بنظرم‌ورزش‌یوگا‌خیلی‌خوبه‌برا‌ارامش‌روان

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

😅شما از اونور بوم افتادی و من از این ور

😂😂واقعا

تنها نیستی عزیزم... 

بزار ادامش رو من بگم... 

بعد از اون همه عصبانیت، توی مغزت داد میزنی، ظرفا رو میشکونی، به روحت سیلی میزنی، و گاهی هم سرت رو تکیه میدی به دیوار یا پایه تخت و آروم اشک می‌ریزی... 

در اوج عصبانیت لبخند تلخ میزنی ولی انگار با هر لبخند داری هندونه ابوجهر میخوری... اون لحظه است که جمله:خنده من از گریه غم انگیز تراست رو با گوشت و پوست درک میکنی... 

بعضی وقتا اگر شانس بیاری و بیرون از خونه باشی و باروون بیاد، راحت میتونی بی باک اشک بریزی و با باروون بی صدا بباری...

تنها نیستی ولی مجبوریم سرمون رو بزاریم روی شونه تنهایی و گریه کنیم...