2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 120 پست
عزیزم همسرت حق داره دوست داشته باشه پسر هم داشته باشه حالا اگه خدا داد چه بهتر نداد حتما حکمتش بوده ...

اره والا بهش حق میدم

چون از همون اول که نامزد بودیم گفت من هم دوست دارم پسر داشته باشم

هم دختر

ولی نشد دیگه خدا نخواست

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
چ رژیم داشته عزیزم میدونی؟

ن گلم

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون چه جوریه  هزینش چقدره  لطف میکنید توضیح بدید؟

یه چیزی مثله آی وی اف،هست ۷۵درصد جنسیتی که میخواین میشه من زنگ زدم مطب دکتر محبوب داخل پیروزی هزینه آی یو آی پرسیدم گفت بین ۱ونیم تا ۲،،،،اسپرم همسرتونو xوyجدا میکنن بعد تزریق میکنن داخل رحم سرپایی هست سریع انجام میشه

فقط تغذیه نیست موارد دیگ ام باید رعایت کنید بش بگو اگ سومی هم دختر شد دیگ حرفشو نزن ولی تلاش کن شاید ...

بهش میگم نمیخوام 

میگه پس من چی من آدم نیستم😒

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
من بعداز۱۲سال سومی هم دخمل بود

خدا حفظشون کنه عزیزم

رژیم غذایی گرفته بودی؟

عزیزم الان رنگ چشم جنین رو هم میشه تغییر داد به رنگ مورد نظر چه برسه جنسیت...برو تحت نظر دکتر

اخه خیلی ها تو همین سایت میگن رژیم غذایی گرفتن بچشون دختر شده باز

منم دو تا دختر ناز دارم حالا من میگم بیاریم شوهرم نمیخواد بعدش میترسم شیر به شیر بیارم بعدی هم دختر ...

منم ترس از همین و دارم

سلام دوستان فروش انلاین دارم از تولیدی و ارسال به سراسر کشور با چندسال سابقه فروش و رضایتمندی مشتریان لباس زنانه ...بچگانه ... ...لوازم خانگی ...کفش دارم داخل واتساپ وروبیکا فعالیت میکنم هرچیزی هم سفارش دادین از همون اول پیگیری میشود تا بدستتون برسه لطفا عضو کانالم بشید و از کارهایم دیدن کنید زیر قیمت بازار و حراجی هم میذارم با کیفیت وجنس خوب لینک کانال واتساپ....https://rubika.ir/hamkarijanan

https://chat.whatsapp.com/FsUh5yqTU6bD2AVq1PwEwk