2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

2822 بازدید | 120 پست

شوهرم میگه بچه ی سوم بیاریم

من دوتا گل دختر دارم شوهرم جونش و واسه دخترامون میده به حدی دوستشون داره که من بهشون حسودیم میشه

الان میگه من دوست دارم از دوتا نعمت الهی داشته باشم

منم دوست دارم ولی میگم اگه سومی پسر نشد چی من دیگه بچه نمیخوام دوتا بستمونه

ولی شوهرم میگه من دلم میخواد یه پسرم داشته باشیم

آخه من به رژیم غذایی اصلا اعتقاد ندارم

ولی عروس خاله های شوهرم و چندتا دیگه تو فامیلشون و همه میدونن با رژیم غذایی پسر شده

کسی تجربه ای یا اعتقادی داشته؟

ولی من میگم تا نباشد میل حق برگی نیفتد از درخت

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بله داییم

دوقلو پسر

درصورتی ک اصلا ژن دوقلو نداشتیم

با رژیم غذایی هم‌دوقلو شدن هم پسر

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همسرت حق داره دوست داشته باشه پسر هم داشته باشه حالا اگه خدا داد چه بهتر نداد حتما حکمتش بوده نمیدونم چرا اینقد در این مورد جبهه گیری میشه من خودم پسز داشتم دعا کردم بچم دختر بشه دختر شد شکر خدا آدم با آرزوهاشه که آدمه 

همسان؟!

اره

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
درسته اول خدا عزیزم ولی آی یو آی کن هزینش خیلی کمه البته کنار دستور غذایی،،،،منم ۲ماه دیگه میرم آی ی ...

اون چه جوریه 

هزینش چقدره 

لطف میکنید توضیح بدید؟

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست