2777
2789

خانوما یه خواستگار مناسب برام اومده ولی من به یکی از پسرای فامیل علاقه دارم سالهاست عشق یکطرفه دارم کسی نمیدونه،پسره هم قصد ازدواج نداره اگرم داشته باشه میگه فامیل نمی‌خوام چطوری فراموشش کنم؟؟الانم سی سالمه نمیتونم موردامو بی دلیل رد کنم الان این خواستگارم تقریبا ۷۰ ۸۰ درصد شرایطش خوبه ازشم بدم نیومده چیکار کنم؟؟

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩

وا بده دختر

بکش بیرون ازین عشق ی طرفه

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج کن تکلیف اون مشخصه چون گفته فامیل نمیخواد عمرا راضی بشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بنظرتون اگه الان از پسره بدم نیومده باشه بعدا تو زندگی علاقه بوجود میاد؟ من تا حالا با کسی رابطه نداشتم از جنس مخالف محبت ندیدم واسه همین دوستم میگه الان اگه ازش بدت نمیاد محبتش به دلت میشینه

خب میخواستت تا الان اقدام‌میکرد دیگه سن ۳۰ باید یه فکری کرد براش

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

تو رو خدا یکم باهام حرف بزنید راهنماییم کنید خواهرانه نمیخوام لگد به بختم بزنم از یه طرفم ته دلم راضی نمیشه

فرصت‌ها خیلی زود از دست میرن

به امید یه عشق یه طرفه تا کی میخواهی صبر کنی!!

اگه این مورد مناسب معیارهای شما هست جدی فکر کن

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود

هرچه خدا خواست همان می‌شود

اگه خواست خدا بود تو این مدت یه علاقه ای هم تو دل اون آقا به وجود میومد و اقدام میکرد برای خواستگاری

شاید خوشبختی شما با همین مورد جدید باشه

فرصت شناخت رو از خودت دریغ نکن شاید همونی باشه که قرار با هم خوشبخت بشید

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید