2777
2789
عنوان

احساس مرگ میکنم حالم خیلی بده😔🥀

274 بازدید | 26 پست

یروز هرچی بهش زنگ میزدم ۴۰ دقیقه در حال مکالمه بود بعدش که جواب داد گفت با طرف معامله کننده بودم و من سرد جواب دادم و خداحافظی بعدش کلی پیام دادم که از زندگیت میرم بیرون تفاهم نداریم

روز بعد گفتن دوستاش تصادف کرده ولی جواب هیچ شماره ای رو نمی‌داد الان ۵ روزه بی خبرم ازش قرار خاستگاری ایناهم بود هرکی بهم یچی میگه ولی هز جورش شده بنظرم میتونست زنگ بزنه خبر بده یا شایدم رفته کنار من تنبیه بشم

حالم خیلی بده هرچی میخورم میارم بالا شبا تا صب بیدارم کسی نیاد زخم زبون بزنه اگه میشه بهم بگین چکار کنم مثل سگ عاشقشم هرکار میکنم از چشمم نمیوفته خب هر روز هم باهاش دعوا داشتم سر چیزا چرت و الکی🥀😔🙏🙂💔

ماهم قرار بود ازدواج کنیم خیلی سریع ازم دست کشید خیلی الکی و سریع زد زیر حرفاش و تلاشی نکرد برام

خب قضیه اینجاس که من چیزی برا از دس دادن ندارم کاش بفهمی چی میگم ازین لحاظ ریختم بهم😔یعنی رفته که نیاد؟؟بچه نیس ۲۶ سالشه😞😞😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب قضیه اینجاس که من چیزی برا از دس دادن ندارم کاش بفهمی چی میگم ازین لحاظ ریختم بهم😔یعنی رفته که ن ...

منم همینم

۱۰ روز اصلا جواب نداد

پیش خودم میگفتم حتما حالش بده حتما درگیره

ولی درواقع رفته بود 

نمیخوام حس بدی بهت بدم منم دقیقا مثل توام الان ولی اگه ما مهم بودیم براشون و ذره ای دوسمون داشتن نمیذاشتن تو این وضعیت بمونیم

خب قضیه اینجاس که من چیزی برا از دس دادن ندارم کاش بفهمی چی میگم ازین لحاظ ریختم بهم😔یعنی رفته که ن ...

عزیزم این حرفو نزن چیزی از دست ندارم چیه میگی

جوونی خوشگلی 

هرکی ول کرد رفت بره به درک به ضررشه که رفته خودش خبر نداره داره ضرر میکنه

منم حالم خیلی بده ولی بیشتر از این نمیخوام غرورم بشکنه بخاطر کسی که راحت میذاره میره

منم همینم ۱۰ روز اصلا جواب نداد پیش خودم میگفتم حتما حالش بده حتما درگیره ولی درواقع رفته بود&nbs ...

میشه درخواست دوستی بدین باهم حرف بزنیم من قضیه ام خیلی پیچیده دارم سکته میکنم از حال بد نه میخورم هیچی ن میخابم😔😔😔

خودت رو سرگرم کن که بهش فکر نکنی بهش اعتیاد پیدا کردی برو باشگاه با دوستات برو سینما ، به نظر من هیچ ...

وای خیلی دوست دارم اما فصل امتحاناس کسی جایی نمیره تو خونه  هم برام شده مث زندون پرخاشگر شدم حالم خوب نمیشه هرکار میکنم😞😞😞

عزیزم این حرفو نزن چیزی از دست ندارم چیه میگی جوونی خوشگلی  هرکی ول کرد رفت بره به درک به ضرر ...

ولی دلم لامصب چی 

قولای مردونه ای که میدن چی اون قسم ها 

مگ چیه من یکم دعوا میگرفتم پس دنبال بهونه بوده بره🙂🥀

برا منم اواخر هرچی زنگ میزدم مشغول بود 😁خیانت کرد 

بعد از شکست هایی که خوردم دارم کم کم خودمو جمع و جور میکنم و از کاربریم به عنوان دفتر خاطرات استفاده میکنم از پیشرفت ها و پسرفت هام میگم از شادی ها غصه هام ..... اگر باهاتون بحثم شد رفتین تاپیک هامو خوندین و کنایه زدین و توهین کردین  اصلاااا برام مهم نیست  🌼سوال آشپزی یا مشکلات زنان رو در حد توانم جواب میدم 💚https://abzarek.ir/service-p/msg/1180807 چالش ناشناس 💚 
ولی دلم لامصب چی  قولای مردونه ای که میدن چی اون قسم ها  مگ چیه من یکم دعوا میگرفتم پس د ...

بخدا اگه میخواست بمونه هیچی رو بهونه نمی‌کرد

مثل من که باهمه چیش ساختم با بی پولیش هزار تا مشکل و عیب داشت ولی از ته دل میخواستم که باهاش باشم