2777
2789

خداروشکر میکنم هزار بار شوهرم از حرف من یه قدم کج برنمی‌داره 

سر همین مادر شوهرم خیلی زورش میاد 

به شوهرم گفتم برا خونه کاغذ دیواری سفارش بده گفت چشم‌ 

مادرشوهرش فهمیده همشون به حوری رفتار میکنن‌ 

درصورتی که خودم دیدم به دخترش گفت تا کابینت و کمد نزنی نمیزارم بری خونت (شوهرش گفته بود فعلا بودجه ندارم‌میخپاد عروسی بگیره)

سر همین کابینت های ما چنان چشم غره می‌رفت 

منم واضح بهشون گفتم ببینید خداروشکر به خاطر حرفایی بقیه زنذگی‌ خودمو تلخ نمیکنم 

و فقط در آرامش به هدفم میرسم ..شوهرمم پشتمه 

از همون روز باهام سرسنگینن 

خوب بابا مگه چیه دلم میخواد برا خونم‌خرج‌کنم خودم کارمند شوهرم کارمند به شما چ

خدایا شکرت ❤

خوب اصلا نذارین بفهمن خودشون اومدن خونتون میبینن دیگه

چه نیازیه وقتی تازه تصمیم به کاری گرفتین به اطلاعشون میرسونین؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب اصلا نذارین بفهمن خودشون اومدن خونتون میبینن دیگه چه نیازیه وقتی تازه تصمیم به کاری گرفتین به ا ...

عزیزم همسایه هستیم ..میگن چه خبره خونتون منم‌میکم دلیل بر پنهان کاری نیس ولی اونا از رو نمیرن

خدایا شکرت ❤
چقدر بچه و بی سیاستی این چه حرفی بود زدی؟  کاغذ دیواری کن به کسی چه مربوط،؟؟ اما نتیجه این حر ...

عزیژم دقیقا به کسی چه مربوط که میان دید میزنن‌و‌زیر پای شوهرم‌میشینن 

بعد جلو من به دخترشون میگن بدون این وسیله نمیزاریم‌شوهرت عروسی بگیره

خدایا شکرت ❤

قیمت هیچی رو بهشون نگو ، ببین خودتو بزن به خنگی می‌دونی دارن میترکن و از چی هم هست ، ولی وانمود کن که اصلا نفهمیدی که ناراحتن.همچین برو بیا که انگار نه انگار که دنیا به کتف چپته باور کن جوابه

ماال ما به داماد میگن تو خونه داری بچه داری باید به دخترمون کمک کنی مثل حضرت علی ازون طرف به پسر یاد میدن تو کار خونه کمک نکنه یه بار به شوهرم گفتم در شیشه رب گوجه رو باز کن مادر شوهرم خودشو میکشت جاریم سر کار میرفت شوهرش تو خونه پخت و پز میکرد مادرشون میکشت خودشو توقع داره عروس مثل چی کار کنه تو خونه  

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
قیمت هیچی رو بهشون نگو ، ببین خودتو بزن به خنگی می‌دونی دارن میترکن و از چی هم هست ، ولی وانمود کن ک ...

همین کارو میکنم متاسفانه خیلی پرو هستن 

مادرشوهرم اومده خونم میگه دخترم گفته کاغذ دیواری برا چیشون بود 

گفتم ببخشید به یه بچه بگید تو این کارا دخالت نکنه 

حالا دخترش هنوز کنکور نداده

خدایا شکرت ❤
عزیژم دقیقا به کسی چه مربوط که میان دید میزنن‌و‌زیر پای شوهرم‌میشینن  بعد جلو من به دخترشون می ...

ببین جاری من هرچی ازش میپرسن میگه نمیدونم! یا میگه بذارید شوهرم بیاد از اون بپرسین هنوز خودمم نمیدونم قراره چکار کنیم...خلاصه که الان اولشه و شوهرت پشتته...جلو خانوداش نگو بخاطر حرف شما زندگیمو تلخ نمیکنم! اتفاقا انقدر زهر میریزن تا زندگیتو تلخ کنن...

وقتی میپرسن خونتون چخبره...بگو چطور؟؟؟ هنوز خبری نیست...میخوایم یه تغییرات جزیی بدیم...شوهرم یه تصمیماتی داره...کلا بپیچون و جواب سربالا بده...حق باتوست ولی این رفتارت غلطه حالا خود دانی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند