2777
2789
عنوان

کی کارش پوسته

74 بازدید | 14 پست

خانم ها من رفتم دارو خونه بهم گفت پوستت چرب دهیدراته هست.در صورتی ک خودم حس میکردم خشکه.و همیشه ضد افتاب برا پوست خشک میخریدم.حالا ۳ هفته هست دارم روتین پوستی برا پوست چرب میرم .الان جوش های زیر پوستی زدم .برا چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محصولاتی که توش هیالورونیک اسید داره استفاده کن یا سرم هیالورونیک اسید بگیر که به پوستت ابرسانی بشه ولی پوست شما حساس و نیمه خشکه پس لازم نیست روتین های جدی برای پوست چرب استفاده کنید بنظرم محصولات پوست نرمال و حساس براتون بهتر باشه 

محصولاتی که توش هیالورونیک اسید داره استفاده کن یا سرم هیالورونیک اسید بگیر که به پوستت ابرسانی بشه ...

و اینکه منم پوستم مثل شماست مثلا میسلارواتر پوست چرب میزنم اما تونر پست خشک ! چون مختلطه تا الان برام بد نبوده دیگه نمیدونم ، من از پیج یه دکتر کره ای خوندم که کلا روتین شدید برای پوست خوب نیست هرچی معمولی تر با پوستت رفتار کنی سالم تر میمونه مگه یه مدت مشکل خاصی داشته باشه که بخاطر اون بخوای محصولات خاص استفاده کنی ولی به شرط اینکه

شب موقع خواب پوستت رو با شوینده مناسب بشوری ، هروقت میری بیرون ضد افتاب به اندازه کافی بزن و با spfمناسب ، هروقت از بیرون میای سریع پوستت رو بشور چون بیرون پوست الودگی جذب میکنه و صبح ها پوستت رو نشور فقط یه آب بزن بنظرم این بهترین روتینه !! من خودم احساس میکنم این روند برام مفید بوده 

میدونم میزنم.الان جوش ک زدم ینی چی.

اگه جوش هایی که این مدت زدی علت مشخص دیگه ای نداره بخاطر اینه که شما پوستت حساسه یا حداقل مختلط برای همینم اگه همه ی محصولاتی که استفاده میکنی مخصوص پوست چرب باشه روی پوست حساس یا نیمه خشک شما احتمالا حساسیت داده و باعث جوش شده

پس دیگه استفاده نکنم؟

مثلا اگر کرم ضد آفتاب تون مخصوص پوست چربه و شوینده صورتتون مخصوص پوست چربه دیگه تونرتون برای پوست چرب نباشه یعنی همزمان چندین تا محصولی که همشون مخصوص پوست چربن نزنین چون پوستتون خشک میشه یا تعادل پوستتون بهم میخوره و خشکی و حساسیت پوست خودش از علل جوش زدنه و اینکه کرم ابرسان مناسب هم داشته باشین برا وقتایی که رو پوستتون احساس خشکی و کشش میکنین مقدار کمی بزنین