2777
2789
عنوان

کیا با آمپول سینال آف باردار شدن؟

10028 بازدید | 28 پست

سلام تنبلی شدید دارم دکترم واسم این ماه قرص گلوکوفاژ لتروزول و استرادیول و آمپول سینال آف تجویز کرده  

کسی با سینال آف باردار شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
باداره شدی چندبار زدی ؟ روز چند سیکل زدی؟ پسر یا دختر

دوماه زدم ماه اول روز ۱۳ سیکل  باردار نشدم ماه دوم روز ۱۲ سیکل  خداروشکر باردار شدم   سیکلم ۳۰ روزه بود.امپول ربطی به جنسیت نداره   هنوز مشخص نیس دوهفته دیگه باید برم سونو

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱