2777
2789
عنوان

کیا با آمپول سینال آف باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10100 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لتروزول اصلا با من سازگاری نداره تبدیل به کیست میشه ، این ماه سینال اف زدم انشاالله که خیره

لتروزول بهتر از کلومیفنه 

امپول ازادسازی میزدید و کیست میشد؟

امپول به تنهایی هم خوبه 

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
بهمون تبریک میگم خدا براتون حفظ کنه نینی رو عزیزم 😍🌹

عزیزدلم انشالله به زودی دامن شما هم سبز بشه♥️

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀

همه این داروهایی که دکترت داده خیلی عالین هم برای تقویت تخمدان وهم سایز  تخمک..

من تنبلی داشتم دوماه یبارم پری میشدم..ولی اکثر ماهها فولی بالغ داشتم!

یه مدت متفورمین ودوفاستون مصرف کردم وحس میکنم همون رحممو پاکسازی کرد چون تقریباهرما تکه های گوشتالوددفع میکردم..(پوزش)

اما یه نکته بگم قرار نیست همون بار اول بامصرف اینایی که گفتی باردار بشی..حتی بعد سه دوره مصرف باید یک دوره کنار بذاریشون تارحم استراحت کنه..

وچقد زیادن خانمایی که تو دوره استراحت خودبه خود باردارشدن..چون تخمدانشون تحریک شده

پس  اصلا ناامید نشو...

به درمانت ادامه بده ورزش کن ..

من دو دوره امپول و قرص مصرف کردم نشد...

ماه سوم سرخود کلومیفن خوردم یالتروزول یادم نیست.تازه امپول ازادسازیم نزدم وبار دارشدم..متاسفاته شش هفته خود ب خود سقط شد..سه ماه ایتراحت کردم دوبتره اقدام کردم ایندفه فقط باشبی یه کلومیفن باردارشدم خداروشکر..

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

سلام دوست عزیز با سینال اف دکتر چه قرصی رو بهتون داده بود؟؟

لتروزول ۳ تا ۷پری شبی دوتا خوردم 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
دوماه زدم ماه اول روز ۱۳ سیکل  باردار نشدم ماه دوم روز ۱۲ سیکل  خداروشکر باردار شدم   ...

سلام دوست عزیز اول اینکه مبارک باشه و به شادب بچه تو بغل بگیری و دوم اینک مشکل شما چی بود؟

به امید سبز شدن دامن همه ی بانوان سرزمینم🙏

سلام دوست عزیز اول اینکه مبارک باشه و به شادب بچه تو بغل بگیری و دوم اینک مشکل شما چی بود؟

سلام گلم ممنون من واسه اولین بار ۲ماه پری نشدم رفتم  دکتر سونو نوشت انجام دادم گفت تنبلی داری فولیکول هام کوچیک بودن  دارو داد رشد کنن اون ماه اقدام کردم نشد ماه بعد دارو رو زیاد کرد  خداروشکر باردار شدم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
سلام گلم ممنون من واسه اولین بار ۲ماه پری نشدم رفتم  دکتر سونو نوشت انجام دادم گفت تنبلی داری ف ...

خب خدا رو شکر،سر دست خیر بلندشی و فرشته کوچولوت رو با خوشی تو آغوشت بگیری🙏الان توی شرایط فوق العاده ای هستی برای ماهم دعا کن

به امید سبز شدن دامن همه ی بانوان سرزمینم🙏

خب خدا رو شکر،سر دست خیر بلندشی و فرشته کوچولوت رو با خوشی تو آغوشت بگیری🙏الان توی شرایط فوق العاده ...

ممنون گلم انشالله هرکی نی نی داره خدا حفظش کنه هرکی هم نداره  دامنش سبز شه