2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوای بدی کردم بیاید😭

306 بازدید | 22 پست

پریشب استوری عاشقانه ترکی گذاشت گفت همینطوری گذاشتم ناراحت شدم و دعوامون شد و.....حذفش کرد گذشت (اخه من ترک نیستم)باز صبح دوباره تا بیدار شدم باز ی استوری عاشقانه دیگه گذاشته بود باز میگفت همینطوریه از اهنگش خوشم میادو....این دفه اعصابم بدجور بهم ریخت اخه از این ناراحت شدم که دید من حساسم باز پشتش تکرار کرد.بردم دانشگاه تو راه باهاش قهر بود هرچی شوخی و....کرد محل نذاشتم برگشتن هم همینطور .باز دوباره من شروع کردم دعوامون شد عصبی شدم فوشش دادم جیغ زدم از ماشینش زدم بیرون و بهش میگفتم گمشو و با اسنپ برگشتم خونه.کار اون بد بود عکس العمل من بدتر😭😭😭حالا بعد از ظهری خبری ازش نشد اخه خودش منو میبره سرکار.حالم خدب نیس اصلا چیکار کنم؟اگه هم من برم منت کشی شروع میکنه اذیت کردنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مشکل داری بخدا اون بدبخت چی میکشه از دستت از چه چیزایی ناراحت میشی کلاش پسه معرکست پس .دوفردای دیگه رفتار مادرشوهر خواهرشوهر جاری چجوری میخوای تحمل کنی بخاطر یچیز مسخره دعوا میگیری 

خب واسع شما گزاشته لابد....یا متن و اهنگ مگه چیه که بخاطرش اینطور کردی زیاد حساسی این حرفا زندگی تون ...

میگفت همینطوری گذاشتم.اخه ادم برا عشقش استوری میذاره ادمو به شک میندازه😞

هنوز هم دیر نشده این اخلاقتو بردار زیادی بزرگش نکن حساس نباش وگرنه آخر عاقبت خوبی نداره

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
از ظهر خبری ازش نیس😞

میاد نگران نباش باهاش برخورد خوبی داشته باش سعی کن بتونی خودتو کنترل کنی هنوز راه زیادی  جلوته اگه میخوای زندگی خوبی داشته باشی  صبرتو زیاد کن قوی باش نباید الکی الکی به چیزای بی اهمیت عصبی بشی ...

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
میاد نگران نباش باهاش برخورد خوبی داشته باش سعی کن بتونی خودتو کنترل کنی هنوز راه زیادی  جلوته ...

اخه هیچ وقت اجازه نمیداد تنها برم سرکار ظهری خبری ازش نشد موقع رفتن به کارم😞بهش فوش دادم جلو مردم دعوا کردم.گفتم جداشیم حس میکنم دیگه نمیاد😞😞😞😞

وای خیلی کار بدی کردی😐جلوی مردم بهش فوش دادی چراااا آخه از جدایی حرف زدی آخه مگه بهت خیانت کرد ؟؟؟یه استوری خانوم ترکی یا هر چی  دیگه این بلواها رو نداره باید خیلی رو خودت کار کنی سعی کن خودتو عوض کنی یه تلنگر باشه برات من دعات میکنم بهت صلوات میخونم انشالله یا بیاد یا پیام بده مشکلتون حل بشه ❤️ به منم خبر بده ببینم آشتی کردین ...

منم دعا کن مشکل زیاد دارم... 

انشالله مشکل شمام حل شه♥️😔

حل میشه اگه در حق همدیگه دعا کنیم 💖

برات آیت‌الکرسی و چهار قل خوندم رو پیامت فوت کردم امیدوارم زودتر بهم خبرشو بدی که آشتی کردی😜☺️🙏🙏🙏