2777
2789
عنوان

مشکل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6749 بازدید | 184 پست
اون اقا مریضه جنسی همین وگرنه همه ی خانوما لاک میزنن همه ی مردا ادکلن میزنن اینجوری پس ما ادما 24ساع ...

عزیزم اگ تحریک نشه مریض جنسیه ! چیز طبیعیه تحریک شدن خدای نکرده بیماری نیس ک 

💜💍¹⁵⁵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این خیلی خوبه ک ادم درمورد سلیقه ی همدیگ بدونه منم زمانی ک با همسرم دوس بودیم چ الان ک بابای ب ...

خب اینم ب نظر من سلیقشو گفته 

ینی این همه خانوم ک الان گفتن این اقا مریض جنسیه فتیش داره فلان ینی تا ب حال همسزشون مثال میگم نگفته وقتی این لباسو میپوشی من بیشتر ازت خوشم میادو... ازاون حرفا😁😂صدرصد گفتن بهشون همه مردا با ی چیزا خاصی تحریک میشن این اقام با کفش پاشنه بلندو...

روت حساسم مانتو تنگ و کوتاه بپوش وسط خیابون تحریکم کن😐

نه بابا 😂😂روی کفش پاشنه بلند حساسه میگه بلند بپوش با جوراب نازک ،از جوراب نخی بدش میاد میگه پسرونه هست 🤣

چیه

علاقه به پا و کفش پاشنه بلند و جوراب نازک 🤦‍♀️

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..
نه بابا 😂😂روی کفش پاشنه بلند حساسه میگه بلند بپوش با جوراب نازک ،از جوراب نخی بدش میاد میگه پسرونه ...

عزیزم شما خودتم غیرعادی برخورد کردیا چرا باید ازش میپرسیدی جوراب تحریکت میکنه

ینی شما توخیابون ک راه میری حداقل 100تا اقا میبینی ادکلن زدن با بوی همه ی ادکلنا تحریک میشی؟؟ 

خنده داره طبقه دوم ما طلافروش هروقت از آسانسور استفاده می کنه یا توراه پله هست بوی ادکلن کل ساختمون برمی‌داره، یعنی خانومای این ساختمون همه باید تحریک بشن ؟نشن مریضن ؟

پس شما گفتی نه اون مردها از هر چیزی از کسی که دوستش دارن ببینن تحریک میشن راستی آنقدر راحت باهاش ح ...

من خودم هیچ وقت نمی رسیدم ولی این آقا گفتن چون از همکارانون سر مسایل جنسی دارن طلاق میگیرن و اینم ترسیده ،سوالهایی ازم پرسید گفت بعدا مشکل پیش نیاد 

ینی شما توخیابون ک راه میری حداقل 100تا اقا میبینی ادکلن زدن با بوی همه ی ادکلنا تحریک میشی؟؟ 

من تاحدی نزدیک نمیشم ک بودی ادکلنو حس حس بکنم 

تحریک ک نه ولی خب خوشم میاد و جذابیت داره 

💜💍¹⁵⁵

علاقه به پا و کفش پاشنه بلند و جوراب نازک 🤦‍♀️

اوووهههه ولک خوبگو مدل زمان شاه خودمون🤣🤣🤣🤣🤣والله باکلا سش کردید فتیش اووووهههه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب اینم ب نظر من سلیقشو گفته  ینی این همه خانوم ک الان گفتن این اقا مریض جنسیه فتیش داره فلان ...

والا همسر من میگ لباس خواب سفید بپوش مثلا قبل رابط رژ جیغ بزن ولی نگفته جوراب نازک بپوش