من با کسی آشنا شدم برای ازدواج .مشکل خاصی نداره فقط میگه مانتو و کفش پاشنه بلند بپوش با جوراب نازک ،با اونا تحریک میش و دوست داره .از بابت رابطه جنسی میگه مشکلی ندارم ،ایا این عادیه؟
یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
منم یکیو میشناسم دوست پسرش بهش میگفت میای سر قرار شلوار تنگ بپوش من خوشم میاد 😐😑.اخر سر کات کردن پسر خوبی نبود . اخه پسری که بیاد اینجور چیزارو مطرح کنه واقعا مشکل داره . درسته به جاست این یه حسه اما زوده . اول همو بشناسید بعد بره توی این وادی ها