2777
2789
عنوان

مشکل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6736 بازدید | 184 پست
یه اسمی داره این انحراف جنسی یادم رفته

فوت فیتیش

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
نه ما ازدواج نکردیم که ...دوران آشنایی هست میگه پیش من میای اونجوری بپوش دوست دارم همین 

این ربطی به مشکل جنسی داشت که عنوان زدی؟؟ 

این سلیقه محسوب میشه 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش خلوت نه ولی چون الان آشنایی هست میگه دوست دارم ،بعدا میگه هرجور خواستی باش

یکم عجیبه 

بعد ۱۲،۱۳ سال همسر جرات نداره بگه چی‌بپوش .... این توی دوره آشنایی داره تعیین تکلیف میکنه

خیلی سخته😶

آره ولا. میدونی چیه؟وسط رابطه ازش بپرس. مردا اونموقع جواب میدن به این سوالا😬

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.

احتمالا مریض جنسیه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اینکه سلیقش باشه و بگه اینطوری بپوش یه حرفه اینکه نوشتید با اونا تحریک میشه یه حرف دیگه ، این دو کام ...

گفت بپوش منم گفتم چرا ،گفت دوست دارم بعدشم پرسیدم تحریک میشی این مدلی گفت یجورایی آره 

منم یکیو میشناسم دوست پسرش بهش میگفت میای سر قرار شلوار تنگ بپوش من خوشم میاد 😐😑.اخر سر کات کردن پسر خوبی نبود . اخه پسری که بیاد اینجور چیزارو مطرح کنه واقعا مشکل داره . درسته به جاست این یه حسه اما زوده . اول همو بشناسید بعد بره توی این وادی ها 

دانشجوی روانشناسی ام 😊👩‍🎓