سلام بچها.. تو نی نی سایت خیلی از این تاپیکا میبینم که دغدغه ها کوچیک ترین حرف یا سوتفاهمه پیش اومده که خیلیام بزرگ میکنن این دغدغه هارو و به مشکلات بیشتری میرسن..
خواستم یه خلاصه مفید از اون چیزی که خودم آموزش دیدم تو دوره ام براتون به اشتراک بذارم( این مواردی که میگم همه رو در ی دوره همسرداری دارم میگذرونم و فارغ از هیچ طرفداری و قضاوتی میخوام بگم)
تا حالا کسی اقتدار همسر رو شنیده بحثشو؟؟ میدونستین تمام مشکلات بخاطر نوع حرف زدنای خودمون شروع میشه؟
مهم ترین نکتش که حفظ اقتدار همسره!!
مثلا: این جملات عاشقانه (عشقم و عزیز دلم و.. این موارد اصلا نباید گفته بشه به آقایون😐🤦🏻♀️این جملات فقط جایگاه مارو پیش اونا پایین میاره اینارو باید اقایون به ما بگن ن ما ب اونا :/
دوم: باید اونا رو طوری خطاب کنیم که اون ابهت و غروری که آقایون دارن حفظ بشه به عنوان مثال اونارو با این لحن خطاب کنیم: رئیس خونم،آقایی، پادشاه من، و... این نوعی حفظ شان آقایون یا حفظ اقتدار هست
هرچند فکر میکنیم خودمون کوچیک میکنیم یا اونا پرو میشن ولی به نظر خیلی اشتباس..فقط کافیه چندین بار امتحانش کنین و معجزش ببینین :)
سوم: یکی دیگ از چیزهایی ک متوجه شدم این ک آقایون علاقه مندن ازشون خواهش بشه تا هرچی که در توانشون هست بی دریغ فراهم کنن به عنوان مثال اگر خریدی دارین که باید انجام بدین اینطوری بگین بهش: سلام. رئیس خونه میشه برای خانوم گلش فلان میوه یا فلان خوراکی بخره؟