2777
2789

سلام بچها.. تو نی نی سایت خیلی از این تاپیکا میبینم که دغدغه ها کوچیک ترین حرف یا سوتفاهمه پیش اومده که خیلیام بزرگ میکنن این دغدغه هارو و به مشکلات بیشتری میرسن..

خواستم یه خلاصه مفید از اون چیزی که خودم آموزش دیدم تو دوره ام براتون به اشتراک بذارم( این مواردی که میگم همه رو در ی دوره همسرداری دارم میگذرونم و فارغ از هیچ طرفداری و قضاوتی میخوام بگم)

تا حالا کسی اقتدار همسر رو شنیده بحثشو؟؟ میدونستین تمام مشکلات بخاطر نوع حرف زدنای خودمون شروع میشه؟

مهم ترین نکتش که حفظ اقتدار همسره!!

مثلا: این جملات عاشقانه (عشقم و عزیز دلم و.. این موارد اصلا نباید گفته بشه به آقایون😐🤦🏻‍♀️این جملات فقط جایگاه مارو پیش اونا پایین میاره اینارو باید اقایون به ما بگن ن ما ب اونا :/

دوم: باید اونا رو طوری خطاب کنیم که اون ابهت و غروری که آقایون دارن حفظ بشه به عنوان مثال اونارو با این لحن خطاب کنیم: رئیس خونم،آقایی، پادشاه من، و... این نوعی حفظ شان آقایون یا حفظ اقتدار هست

هرچند فکر میکنیم خودمون کوچیک میکنیم یا اونا پرو میشن ولی به نظر خیلی اشتباس..فقط کافیه چندین بار امتحانش کنین و معجزش ببینین :)

سوم: یکی دیگ از چیزهایی ک متوجه شدم این ک آقایون علاقه مندن ازشون خواهش بشه تا هرچی که در توانشون هست بی دریغ فراهم کنن به عنوان مثال اگر خریدی دارین که باید انجام بدین اینطوری بگین بهش: سلام. رئیس خونه میشه برای خانوم گلش فلان میوه یا فلان خوراکی بخره؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست...من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم به هم خورد 🤮🤮🤮

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

موافقم.اما همسرم منو عشق وعمرم صدام میزنع وقتی من ب اسم صداش میزنم خیلی ناراحت میشع میگه ک دوسش ندارم و عشقم عزیزم بش نمیگم واسه همین ما هردورو ب عشقم صدا میزنیم

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

😂😁

اولش به نظر خودم عجیب بود و شاید جالب نبود ولی خب خیلیا هم امتحان کردن این سبک و انگار ک جواب داده منم خواستم حق مطلبو رعایت کرده باشم😅

من کلا میگم اقا.. سلام اقا.. اقا چایی تون سرد نشه.. سفره رو بندازم اقا.. ولی اینا همش فرضیه ست.. مرد ناجور ناجوره.. زن بدم بده 

ذات. ژنتیک... تربیت همه روهم میشه یه ادم.. با کلمات نمیشه درستشون کرد 

😂😁 اولش به نظر خودم عجیب بود و شاید جالب نبود ولی خب خیلیا هم امتحان کردن این سبک و انگار ک جواب ...

خب معلومه که جواب میده

چون داری از موضع پایین به مرده نگاه می کنی

الان شوهر شما برگرده بهت بگه چشم ارباب

عاشقش نمیشی؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

امثال شماها که خودتون رو برده و کلفت و محتاج و خاک پای شوهر میبینید بایدم خواهش و تمنا و التماس کنید به شوهرتون تا آدم حسابت کنه .

ماها خودمون به اندازه کافی درجه و اعتبار و جایگاه ویژه داریم خداروشکر تو خونه هامون صاحب نظر هستیم احتیاجی نداریم اویزون بشیم تا شوهر بخواد گوشه چشم بهمون بندازه خودمون تخم چشمشیم 😊

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
عجب !!!!! شما که چند ماهه عضو شدی چیزی نگفتی  این تاپیک رو هم نمیزدی سنگین تر بودی احترام ...

من بیشتر خواننده مطالب نی نی سایتم تا تاپیک زن و اینم گفتم چون امتحانش ضرر نداره فقط ی پیشنهاده شما هر دیدی دارین برای من قابل احترامه🤷🏼‍♀️