2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهنگ بابک افرا. هیچی نمیشه. درغصه روکاه گلش کن. زندگی به مویی بنده حال بدکیلویی چنده. بروحتماگوش بده حالشوببربرامنم دعاکن 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

بستگی به حالت داره و چه اهنگی بخای من پادکستای اغما بهت پیشنهاد میدم پادکست بی خداحافظی عالیه 

اهنگ نمیرم ، زدی پر از مسیح ارش . ارام ارام رضا ملک زاده . به چی زل میزنی ،نده قول ، دیوار و غریبه علی یاسینی. بهت قول میدم ، خودخواه ، ندارمت از یگانه . همه اهنگا شادمهر .دلم گریه میخاد از حجت اشرف زاده. زیر نخلا، قلب بنفش،اینجوری بهتره از خلصه

قفلی خودمم وارونه وار از سینا پارسیانه

عاشقانه هم بگو

هر سه تاشون عاشقانن

اهنگ اشک و آهنگ تاریکی از یونا هم خیلی قشنگه عاشقانن

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"