2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم حامله ام

577 بازدید | 24 پست

سلام 

عاقا من جمعه تست زدم هاله داشت

گفتم بیخیال به شوهرم نگم 

دیگه شبش طاقت نیوردم به شوهرم گفتم یه تست زدم اینجوری مثبت بود اینقد خوشحال شد نشست گریه کرد 😐دیگه تا صبح نخوابید همش نازم می‌کرد صبح پاشدم دیدم نخوابیده😐

بعدش شنبه رفتم ۴ تا تست دیگه خریدم هر ۴ تاش منفی شد

ولی شوهرم اینقد خوشحال بودااا هی خوراکی میخره(قبلا هم میخریدااا الان دیکه اغراق آمیز)

بهش نمیتونم بگم منفی بود هی میگم اینجوری نکن شاید مثبت کاذب هست و ... میگه نه تا به تال مثبت نشدل بود ته دلمه حامله ای و...

دیگه آخرش گفتم بریم آزمایش بتا بدیم مطمئن شیم بعد 

میترسم بخوره تو ذوقش 

چیکار کنممم

کاش نمیگفتم🫠

حس بدی دارم 

کاش آز بتا بدیم مثبت باشه 🫠

تنبلی تخمدان  و بی نظمی پریود دارم هی قرص اینا میخوردم دیگه نشد این یه ماه به خودم استراحت دادم قرص نخوردم ولی فعالیت بدنی از جمله پیاده روی خیلی داشتم 

امروز موعدمه ولی پریود نشدم میدونم از همین تنبلی هست 

از طرفی صبح هر چی خورده بودم استفراغ  کردم 

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله که مثبته. برات صلوات میفرستم انشاالله که اینماه دامنت سبزه عزیز دلم و خبر خوش میشنوی😍🥰

اصلاح سبک انجام بده عزیزم من تنبلی شدید داشتم دکتر میگفت در حد نازایی هست ضخامتم بالا بود فیبرم و کیست هم داشتم چهار ماه اصلاح سبک کردم و قرص متفورمین مصرف کردم الان هشت ماهه باردارم😍 انشاالله که شما هم بارداری

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

انشاالله که مثبته. برات صلوات میفرستم انشاالله که اینماه دامنت سبزه عزیز دلم و خبر خوش میشنوی😍🥰 ا ...

منم ضخامت خیلی کمه برعکس 

تنبلی و کیست های زیاد ریز

ببخشید یه سوال تنبلی و ضخامت و کیست ، همه اش با سونوگرافی مشخص میشه؟؟ 

بله عزیزم 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

اصلاح سبک کن چندماه ورزش سبک کن و آگنوگل بخور.ویتامین ای سی بخور بادام خرما.هم خودت هم همسرت.من با همینا باردار شدم دوماهه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
جوابشو کی میدن؟؟ ایشالا حامله باشی عزیزم منم تو اقدامم  ۶ ماهه  هرموقع جوابش اومد به م ...

باشه میگم 

هنوز آز ندادم منتظرم یه هفته بگذره از موعدم