2777
2789

رشتم ریاضیه.

میدونم امسال میارم چیزی که می‌خوام رو‌ و خوندنم رو هم قطع نمی‌کنم. 

ولی می‌خوام بمونم. میدونم شروع سبک زندگی دانشجویی برای من شروع دغدغه هاییه که آمادگی ورود بهشون رو ندارم. فکر می‌کنم این یه سال آخرین فرصتیه که می‌تونم دغدغه شغل و افزایش مهارت و درآمد و روابط رو عقب بندازم. انگار دارم یه سال وقت می‌خرم تا به زندگیم سر و سامون بدم. شایدم از استارت زدن زندگی به عنوان یه بزرگسال فرار می‌کنم. نمیدونم. به بقیه هم میگم نیاوردم چیزی که می‌خواستم رو. 

شاید بگید زندگی دانشجویی رو ندیدی و خیلی جدی گرفتی و خیلی هم خوش می‌گذره. اصلا زیادی گنده‌ش کردی. باید بگم من خودم رو میشناسم. حداقل در حدی که بدونم چیزایی که بقیه فکر میکنن دارن باهاش خوش میگذرونن بی نهایت برام سنگینه. میدونم سبک زندگی من نیست. من تو خودم بدجور گم شدم و فکر نمی‌کنم 18 سالگی زمان درست ورود من به دانشگاه باشه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بخون امتحان بده اگه یه رشته خوب قبول شدی برو اگه نه بمون اگه بمونی از زندگی جا میمونی این و یه آدم باتجربه داره بهت میگه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
اگه سال بعد یه هر دلیلی نتونستی بخونی چی

از امسال طی تغییرات جدید، با رتبه کنکور تا دوسال می‌شه انتخاب رشته کرد. اگه انتخاب رشته نکنم باهاش نمی‌سوزه و می‌تونم سال بعد ازش استفاده کنم. 

نه بخون امتحان بده اگه یه رشته خوب قبول شدی برو اگه نه بمون اگه بمونی از زندگی جا میمونی این و یه آد ...

اول تاپیک گفتم، میخونم و امتحان هم میدم. فقط انتخاب رشته نمیکنم باهاش یحتمل که اونم مطابق قوانین جدید تا دوسال میتونم باهاش انتخاب رشته کنم. 

چرا عقب می‌مونم؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟ 

فقط اینو بگم اگه بخوای برای هرکاری اینجور منتظر باشی زمانش برسه آماده شی فلان هیچوقت زمان درستش نمی‌رسه! پس وقتی شرایط اولیش  هست برو تو دل چیزی که ازش می‌ترسی منتظر آماده شدن نباش

پشت کنکور موندن خیلییییی سخت تر از چیزیه که فکرشو بکنی 

قبلش حتماااا اگه واقعا میخوای و میتونی بخونی بمون ولی اگه یکم روحیه ات بده یا خسته میشی و اینا نمون اصلا 

من موندم و نتیجه اش شد ۸ ماه افسردگی 

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

از الان بخون .خوووب بخون. بعد که کنکور دادی و قبول نشدی تصمیم بگیر پشت بمونی. پشت کنکور موندن بدتر ...

اوهوم خیلی بده 

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.