میدونم امسال میارم چیزی که میخوام رو و خوندنم رو هم قطع نمیکنم.
ولی میخوام بمونم. میدونم شروع سبک زندگی دانشجویی برای من شروع دغدغه هاییه که آمادگی ورود بهشون رو ندارم. فکر میکنم این یه سال آخرین فرصتیه که میتونم دغدغه شغل و افزایش مهارت و درآمد و روابط رو عقب بندازم. انگار دارم یه سال وقت میخرم تا به زندگیم سر و سامون بدم. شایدم از استارت زدن زندگی به عنوان یه بزرگسال فرار میکنم. نمیدونم. به بقیه هم میگم نیاوردم چیزی که میخواستم رو.
شاید بگید زندگی دانشجویی رو ندیدی و خیلی جدی گرفتی و خیلی هم خوش میگذره. اصلا زیادی گندهش کردی. باید بگم من خودم رو میشناسم. حداقل در حدی که بدونم چیزایی که بقیه فکر میکنن دارن باهاش خوش میگذرونن بی نهایت برام سنگینه. میدونم سبک زندگی من نیست. من تو خودم بدجور گم شدم و فکر نمیکنم 18 سالگی زمان درست ورود من به دانشگاه باشه.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط اینو بگم اگه بخوای برای هرکاری اینجور منتظر باشی زمانش برسه آماده شی فلان هیچوقت زمان درستش نمیرسه! پس وقتی شرایط اولیش هست برو تو دل چیزی که ازش میترسی منتظر آماده شدن نباش