2777
2789

خواهش میکنم دعا کنید برام تا فردا بشه اون چیزی که میخام 😔😔😔همه چی اونجور ک میخام پیش بره و همه شرایط اوکی شه 😔😔بخدا دیگه رد دادم 😔😔😔چقد نذر و نیاز چقد التماس خدا و پیر و پیغمبر و شهدا کوچک ترین جوابی ندادن😔😔😔دعا کنید برام تا فردا معجزه بشه برام دارم دیوونه میشم از بس فک کردم 😔

انشالله بحق امام حسین وامام زمان مشکلت حل میشه گلم توکل بخدا نا امید نشو🤲🤲❤️ 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منن دعاکنید بچع ی تو شکمم بدون اینکه من کاری کنم خودش بیفته

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
عزیزم شاید بعضی چیزا به صلاح نباشن توکل کن به خدا و رهاکن بالاخره میگذره

خدا میتونه هم معجزه کنه هم کاری کنه ک ب صلاحمون باشه.... اینکه ک میگن شاید ب صلاحت نباشه رو من قبول ندارم.... چون خدا میتونه خیر چیزی رو ک میخایم تو برآورده شدنش قرار بده 

شاید ب صلاحت نیست 

هیچی از خدا بزور نخوا

فامیل ما از خدا بزور بچه خواست بعد بچه زندگیش پاشید بچه هم 20 خوردی ساله شد همین چند روز پیش تو جاده تصادف کرد آتیش گرفت حتی جنازه رو ب این مادر نبود ک بدن... 

اون یکی فامیلمون همین جور بعد ی عمری بابدبختی بچه دار شد با نذر نیاز... 

یک هفته ب زایمان باباش مرد بهش نگفتن ک بچه چیزی نشه به ده روز نکشید مادرشم مرد  بنده خدا 

دوسه روزه زایمان کرده بهش گفتن بیا بریم مامانت حالش بده آوردنش روستا از اعلامیه ها فهمیده هر دوتا مردن

انشالله بحق امام حسین وامام زمان مشکلت حل میشه گلم توکل بخدا نا امید نشو🤲🤲❤️ 

ان شاء الله ممنون عزیزم نامید نیستم ولی خستم از صبر کردن واقعا دیگه کشش ندارم 😔

خدا میتونه هم معجزه کنه هم کاری کنه ک ب صلاحمون باشه.... اینکه ک میگن شاید ب صلاحت نباشه رو من قبول ...

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇
https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 7800حاجت روایی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                     بستن
ان شاء الله ممنون عزیزم نامید نیستم ولی خستم از صبر کردن واقعا دیگه کشش ندارم 😔

انشالله بهترین هاش میان سر راهت گلم توکل بخدا فدات

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
شاید ب صلاحت نیست  هیچی از خدا بزور نخوا فامیل ما از خدا بزور بچه خواست بعد بچه زندگیش پاشید ...

دقیقا فامیل ما بعد۱۶سال خدا بهشون بچه داد دقیقا روز زایمانش شوهرس حالش بدمیشه میبرن بیمارستان میفهمن سرطان خون بدخیم داره ...نزدیک ۴۰میلیون فقط این مرده واسه بچش خرید کرده بود وذوق اومدنشو داشت ولی الان زندگیشون جهنم شده میگن مرده از وقتی فهمید سرطان داره بچه رو بغل هم نکرده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شاید ب صلاحت نیست  هیچی از خدا بزور نخوا فامیل ما از خدا بزور بچه خواست بعد بچه زندگیش پاشید ...

قبول ندارم اصن... آدم بخاد از این فکرا کنه ک اصن دیگه نباید از خدا چیزی بخاد... من همیشه هر دعای کردم گفتم خدا ارزومو برآورده بخیر کن... همیشه آدم وقتی دعا میکنه همراه دعاش خیرشم بخاد از خدا