2777
2789
عنوان

بحث انتقامه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 54 پست
نگاه کن معرف ها آر خانواده دختر بودن اما گفتن نیاز به تحقیق نیست ما می شناشیم

ولی باز عقل میگع باید تحقیق میشدع 

اما اگع میگی بخاطر اعتماد بهشون تحقیق نکردن بازم من جایی برا انتقام نمیبینم اخه تصمیمی هست ک خودشون گرفتن خودشون خواستن اعتماد کنن

به نظر من نباید انتقامی در کار باشه چون هر چند که فرد معرف میدونست طرف آدم درستی نیست و معرفی کرده ولی اون فقط یه شخص ثالث بوده که معرفی کرده و تمام.

شما خودتون کوتاهی کردین و نرفتین تحقیقات انجام بدین شما خودتون عجله کردین و زمان نخواستید تا با طرف بیشتر آشنا بشید.عزیزم الان زمانی هست که حتی به جفت چشات نباید اعتماد کنی و کارت رو سفت و سخت محکم دنبال بکنی.

الان ما در مرحله ای  هستیم که برای داداشم دنبال دختریم هر کس دختر معرفی میکنه اول خودش رو می‌میسنجیم که آدم سالمی هست یا نه اگه خودش سالم بود بعدا به کسی که معرفیش کرده پرس و جو و تحقیقات میکنیم بعد میریم جلو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا خانواده ها میگن طرف ازدواج کنه درست میشه به خدا که 50 درصد معرفی ها با همین فکره، مادر پسره د ...

از سر دلسوزی تر زدن تو زندگی ما 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       
خب معرف از خانواده دختره بودن

مهم نیست از خانواده کی باشه معرف 

معرف که قرار نیست ازدواج کنه 

خود اون دختر و پسر و خانواده هاشون که قرار وصلت کنن باید از هم دیگه تحقیق میکردن 

از هم دیگه شناخت پیدا میکردن 

معرف فقط معرفی میکنه 

مسئول زندگی بقیه که نیست

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

هیچ کار ببخشید کار درست تحقیق از طرف خانواده دختر بوده و بس معرف صرفا معرف هست تا حدی هیال ادم راحت ...

اگه معرف از خانواده دختر باشه و داماد و خانوادشون بشناسه چی ؟

اخه معرف از خانواده دختر بود و با دماد هم فامیل بود 

خب 

باز دلیل نمیشه خانواده دختر سادگی کردن ب اون چ 

باید تحقیق کنن مگه معرف پیامبر ک بهش اعتماد دارن بدون تحقیق دختر میدن . 

من میگم دخترتو بده تو باید بدی؟؟

ولی باز عقل میگع باید تحقیق میشدع  اما اگع میگی بخاطر اعتماد بهشون تحقیق نکردن بازم من جایی بر ...

خب وقتی معرف میشناسه دامادو چرا باید به خواهرش معرفی کنه

اخه معرف از خانواده دختر بوده و بهش اعتماد داشتن

هرچی باشه 

شما الان خواهرت بیاد بگه طرف خوبه حرف خواهرتو قبول داری دیگه؟بدتو ک نمخاد 

اما با خودت نمیگی شاید اشتباه ب گوش خواهرت رسوندن خودمم ی تحقیق بکنم؟؟

به نظر من نباید انتقامی در کار باشه چون هر چند که فرد معرف میدونست طرف آدم درستی نیست و معرفی کرده و ...

اره متاسفانه مادرم نباید به برادرش اعتماد میکرد

مهم نیست از خانواده کی باشه معرف  معرف که قرار نیست ازدواج کنه  خود اون دختر و پسر و ...

میدونم اما معرف نذاشته خانواده دختر تحقیق کنن

اگه معرف از خانواده دختر باشه و داماد و خانوادشون بشناسه چی ؟

در هر صورت معرف چه دانسته این کارو کرده چه ندانسته مقصر نیست مقصر خودتون هستید که با حرف یه معرفی قبول کردین و نرفتین دنبال تحقیق و جست وجو

خب  باز دلیل نمیشه خانواده دختر سادگی کردن ب اون چ  باید تحقیق کنن مگه معرف پیامبر ک بهش ...

اتفاقا خانواده دختر معرف رو خیلی خوب و با تقوا میدونن