2777
2789
عنوان

بحث انتقامه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 54 پست
اره متاسفانه مادرم نباید به برادرش اعتماد میکرد

الان دیگه باید آب خوردنی هم فوت کنی بخوری تا مبادا دهنت نسوزه طرف هر چند داییتون بوده من خیلی دایی ها میشناسم که یک روده ی راست توی شکمشون نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بهشون بگو که شما باید هرچی بود میگفتیدما تصمیم میگرفتیم بله روبگیم یا نه کارتون درست نبوده  ...

فکر میکنی قبول میکنن؟

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       
پس بهتره از خودتون و مادرتون انتقام بگیرید چون مقصر اصلی خودتون هستید 

من چرا مقصرم اونوقت والا من تو عروسی مامانم نبودم

من راه انتقام خواستم همه فاز روشن فکری و نصیحت برداشتن

خب عزیز دلم 

میتونی کسی اومد تحقیق واسه دختر یا پسرشون بدشونه بگی هرجا نشستی بدشونو بگی چ میدونم هرکاری میتونی بکنی ولی نمخای قبلش بدونی ک اصلا حق با توعه ک مخای همچین کاری کنی؟؟؟

هرجور خودت صلاح میدونی

خب عزیز دلم  میتونی کسی اومد تحقیق واسه دختر یا پسرشون بدشونه بگی هرجا نشستی بدشونو بگی چ میدو ...

من میخام به خودشون ظربه بزنم با بچه هاشون‌کار ندارم

خب عزیز دلم  میتونی کسی اومد تحقیق واسه دختر یا پسرشون بدشونه بگی هرجا نشستی بدشونو بگی چ میدو ...

متاسفانه من منبعی جز مادرم ندارم 

از کسی هم نمیشه پرسید

قبول هم نکنن شما بگو که بفهمن حق ندارت با سرنوشت ادما بازی کنند وظیفه شون بوده بگن

بعد این همه سال فکر میکنی یادشونه 

اگه معرف از خانواده دختر باشه و داماد و خانوادشون بشناسه چی ؟

فرقی نداره در هر صورت اابته من اگر برادر یا خپاهر فقط باشن تا حدی حق میدم یعنی دایی یا خالتون معرفی کردن پدرتون رو به خواهرشون و بقیه اعتماد کردن که بعید میدونم حتی اگر اینم باشه ادما زیر یه سقف با وجهه بیرونی تفاوت دارن خیلی اوقات

فرقی نداره در هر صورت اابته من اگر برادر یا خپاهر فقط باشن تا حدی حق میدم یعنی دایی یا خالتون معرفی ...

بله دایی معرف بودن