2777
2789
عنوان

شاغل بودن مادر

128 بازدید | 15 پست

چند وقته خیمه زدم روی آگهی‌های استخدام

مادرم قراره نوزاد ده ماهه‌مو نگه داره

حالا امروز که مادرم رفته و تا آخر هفته هم نیست گفتن بیا برای مصاحبه

خواهرمم نمیتونه تا ساعتی که اونا گفتن خودشو برسونه

همسرمم این روزا خیلی شلوغه نمیتونه مرخصی بگیره

تازه شرایطم خورده توی صورتم

از صبح آنقدر زار زدم چشام باز نمیشه 

واقعا نمیدونم چیکار کنم

اون چند روز پرستار کودک بگیره

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

عزیزم ب نظرم بچت کوچیکه هنوز 

من خودم شاغل بودم باردار شدم نرفتم 

تا دو سالم اصلا فکرشو نمیکنم 

چرا میخوای بری سر کار الان؟ 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم مطمئن نمیشناسم

همسایه ای دختر خاله ای چیزی نیس؟ 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
عزیزم ب نظرم بچت کوچیکه هنوز  من خودم شاغل بودم باردار شدم نرفتم  تا دو سالم اصلا فکرشو ...

خودمم درگیرم با خودم

از یه طرف واقعا دلم راضی نمیشه 

از یه طرف میگم پس‌ خودم چی

حس بیکاری ، بی استفاده بودن اذیتم می‌کنه

از طرفی کارش فقط تا چهار و پنجه

خانواده همسرت ؟ با یه مهد صحبت کن بگو چند ساعت بچتون نگه دارن ؟

راستی مدرکت چی هست و چه آزمونی قبول شدی ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزم اگر شرایطش رو داری ،اگررر داری تا دو سالگی بچه ات کار نکن چون آسیب میبینن واقعا ،من همکاری خودم جز نه ماه مرخصی واقعا تا یک سال و نیم مرخصی میگرفتن اما اگر شرایط طوری هست که باید سر کاری بری حتما ،حتما پرستار بگیر برای این مواقع.پرستار شرکتی بگیر که خیالت تا حدی راحت تر باشه.

خانواده همسرت ؟ با یه مهد صحبت کن بگو چند ساعت بچتون نگه دارن ؟ راستی مدرکت چی هست و چه آزمونی قبول ...

شهرستانن.

اصلا نمیتونم با مهد و پرستار کنار بیام

آزمون ندادم 

کارشناسی نرم افزارم

رزومه می‌فرستادم برای شرکتها

یه شرکت قبول کرد که اینجوری شد