2777
2789

زندگی مربی شنا:

بزار برم استخر 

تو راه استخرم

دارم از استخر برمی‌گردم

دارم میرم استخر 

بعد استخر میبینمت 

بعد استخر. حرف می‌زنیم 

از استخر تازه رسیدم خستم 

دارم موهامو خشک میکنم

من تاشب استخرم خودت یه چیزی بخور دیگه 

عزیزم بچه ها تمرین دارم بعداً باهات صحبت میکنم

😂😂😂😂⁦👋🏻⁩

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش به حالتتتتتتت مربی هستی

ممنونم😁💛

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

منی ک عاشق شنام

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

وای دوست دارم منم مربی شنا باشم

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻
چ سخت ولی بجاش همیشه تمیزی🤣

ارهههه

زمان کرونا هر روز دو بار میرفتم استخر 

بابام فکر میکرد خلی چیزیم گفتم بابا جان من همیشه عادت داشتم توی آب بودم نمیتونم تحمل کنم

ممنونم😁💛

موفق باشید عزیزم  من دوست دارم حرفه ای یاد بگیرم.چند جلسه لازم داره؟تایم هر جلسه چند دقیقه هست.ممنونم مهربونم.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
وای دوست دارم منم مربی شنا باشم

😂

آسایش نداری همین الان بهت بگم 

من وقت سر خاروندنم به خدا ندارم

الآنم تازه باید یک ساعت دیگه برم تا شب 

با اینکه پریودم و دارم درد میکشم باید شیفت بمونم سرناجی ام 

کجان خرموعه مربی ؟تشیریف بیاریم شاید نجات گرم تو بایی😂😂

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود