2777
2789
عنوان

جن گیری خواهرم..دلشو نداری نیا

6729 بازدید | 123 پست

سلام این اولین تاپیکیه که میزنم

میخوام داستان خواهرمو بگم براتون

دو هفته پیش خواهرم نصف شب بیدار شد و به طرز فجیعی جیغ و داد میزد و هزیون میگفت و و هی فاز عوض میکرد یبار میخندید یبار کل میکشید و ...خلاصه رفتیم دکتر گفتن ممکنه اب دور مغزش عفونت کرده باشه و توهمی شده باشه و اینا و هیچ نتیجه ای از دکتر نگرفتیم و تا یه هفته حال خواهرم اشوب بود با احساس خفگی زیاد ک یه شب دیگه اوضاعش خیلی افتضاح شد و شوهرش یه جن گیر مجرب رو اورد

..و با قران و سوزن سه تا جن از بدنش خارج کرد دوتا بزرگ بودن و یه بچه جن.. به هزار بدبختی ساعتها طول کشید و 

این اقا فقط نماز و قران رو بهمون توصیه کرد و گفت همیشه تو خونتون صدای اذان و قران پخش بشه

الان دوروزه حال خواهرم خوبه و یه شیه از این رو به اون رو شد 

ولی مطمئنا دیگه هیچوقت اون ادم سابق نمیشه و این ترس همراهش میمونه ..من خیلی خلاصه گفتم ولی خواهرم واقعا شکنجه شد و ازم خواست ازتون بپرسم ممکنه دوباره برگردن؟ تاحالا کسی چنین تجربه ای داشته یا از اشناهاتون؟؟همش میگه ممکنه بیان برا انتقام و فلان چون اون جن گیر با سوزن اذیتشون کرد تا تونست خارجشون کنه 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میشه ک‌جن‌تو بدن‌یکی میرع

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

اون مرده دلیلشو نگف چرا اومدن سراغ خاهرت 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نمازو قران😐 پس بقیه دین ها باید چیکار کنن احتمالا با جن ها دوست شن

بقیه دین ها هم با روش های خودشون دور میکنن مثلا مسیحی ها تو فیلماش ن هست چیکار میکنن

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن