2821
2789
عنوان

🔴تا حالا با قطار سفر کردین ؟

326 بازدید | 22 پست

چجوریه ؟

راست میگن خیلی اذیت میشی و تکون تکون میخوری ؟؟

با بچه کوچیک‌ (چند ماهه) میشه رفت ؟ یا اذیت میشم ؟

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

با بچه چندماهه نری بهتره

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشکلی نداره فقط همسفرت خوب باشه همین 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

تاحالا رفتم خیلی اذیت کنندس مخصوصا با بچه 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

با بچه نرفتم با اصرار من با شوهرم رفتم 

سرسام گرفتیم از سر و صدا خیلیم تو راه توقف داره در کل شوهرم خیلی غرر زد گفت پرواز هر چند گرونتره با ارزشتره

دیگه سفر اول و اخرمون با قطار شد😅

زیاد رفتیم مشهد

خیلی دوس دارم

اگه تخت باشه و صندلی نباشه خیلی راحته

ولی تکوناشم هست ادم بعد پیاده شدن تا چند ساعت حس میکنه باز تو قطاره

با بچه نمیدونم چطوره ولی اگه بچه ارومیه و مسیر کوتاه فکر کنم سخت نباشه

#جانفدای_ایران🇮🇷💚

تجربه ی خوبیه اما شاید لچت کوچیکه سختت بشه در کل همش ب خودت بستگی داره ک چطو زندگی میکنی سخت میگیری یا نه....اخه کسیم هس پروازی میره بازم غور میزنه کسیم هس با اتوبوس میره لذت میبره غورم نمیزنه

قطارا همه مستهلک شدن خیلی کندن و تکون تکون میخورن ولی میشه تحمل کرد

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
2825
2823
2791
2779
2792