2777
2789

خانمای خوب لطفا اگه تجربه دارین بگین با شوهرم چطور رفتار کنم

همدیگه رو دوست داریم ولی کم کم احساس میکنم دارم میشم مامانش !شوهرم تو خونه بگو بخند نمیکنه کلا زیاد حرف نمیزنه فقط تو بحثای سیاسی اونم فقط فوش میده

من خودم حرف میزنم خودم ج میدم همش تو گوشی گیم بازی میکنه یا تو اینستاس 

تو کارای خونه اصلا کمک نمیکنه برای خودش حتی چایی نمیریزه 

من باردارم و همه دکتر وآزمایش اینامو تنهایی رفتم ک از کارش معطل نکنم بجای اینکه جویای حالم باشه گله میکنه که چرا وقت دکترت رو میندازی وقت ناهار

کمکم کن اگه لازم شد از خصلتهای جفتمون بیشتر توضیح میدم

احساس میکنم رفتارام درست نبوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته ازدواج کردی؟ در مورد کارای خونه حالا هیچی چون شوهر منم تنبل ولی در مورد دکتر و اینا اگه خون ...

کلا دوساله ازدواج کردیم ونزدیک یه ساله خونه خودمونیم 

بنظر من حتما با شوهرت برو دکتر 

با زبون نرم راضیش کن

چون از الان یاد میگیره مسیولیت بچه بااونم هست

وگرنه بچه بدنیا بیاد افسردگی میگیری چون همه کاراش با توعه 

من اوایل بچه دنیا اومد اشتباه کردم نزدیک دوماه یا من خونه مامانم بودم یا اون خونه من.بهداشت و دکترم بامامان بابام میرفتم

بعد دیدم شوهرم اصلاااا تو خونه هم بچه رو نگه نمیداره فقط منو صدا میکنه یا میره بیرون

بچه منم بغلی بود خیلی اذیتم میکرد

بعدش روشمو عوض کردم چون رفتم خونه دوستم دیدم زن و شوهر کاملا بچه داریو تقسیم کردن بینشون

حتی پی پیشو باباش میشست کهنشو میپوشید.حمومش میکرد.شب بهش شیر میداد

👶❤
رفتارای تو درست نبوده؟ چقد به مردا بها میدید! اونی ک کم توجهی میکنه اونه  تو الان باردارم هست ...

حالا من با گیمش مشکل ندارم حتی با دکتر نیومدنش چون خودم بهش نمیگم بنظرم اونقدرا هم لازم نیست چون اگه بخواد بیاد باید هرروز از کارش بزنه

دیروز بعد ناهار چایی خواست منم چون ظرف میشستم گفتم پاشو خودت بریز بعد یکم دیرش شد پاشد به حالت قهر رفت😐

اوخی🥺😂 ولی قشنگ معلومه خیلی بی درکه

احساس میکنم بارداریم باعث شد خیلی سرد بشیم برای هم دو هفته یا سه هفته پیش روز جمعه یجورایی ازم رابطه خواست حالا منم اومدم ناز کنم یکم و ردش کردم از اون موقع اصلا دیگه حتی پیشنهاد هم نمیده یه ذره میام ناز کنم فک میکنه دلم نمیخواد 😂