2777
2789
عنوان

همسرای شمام اینطورین یا این خیلی بچگونه س

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه انقد لفت داده کارارو دخترمم این شکلی شده اون حالت تنبلیو هم داره

ببین بعضی ها خصلتشون اینه نمیتونی عوضش کنی مثل پسر خواهرشوهرم اونم دقیقا این جوریه میگی برو یه قاشق بیار اول که خودش میزنه به نشنیدن ببینه نمیشه آروم سعی میکنه بلند شه که تا اون بره یکی دیگه رفته قاشقو آورده از سرلج😂

خخخ اینا همشون اینجورین اصلا به این فک نکن که درست میشه بیخیال باش خواهر بیخیییییال

حالا شوهر تو بهتره یه کارایی میکنه شوهر من نه خرید میره نه کمک میده کارش هم خیلی راحته

تازه میگه یک بار نشده تواین خونه نون تازه بخوریم خجالت نمیکشی نونارو فریز میکنی نون تازه به تازه بخر 🤣🤣

خخخ اینا همشون اینجورین اصلا به این فک نکن که درست میشه بیخیال باش خواهر بیخیییییال  حالا شوهر ...

اینم سالای قبل خریدم نمی رفت امسال دگ بخاطر بارداری و زایمان میره دگ سعی میکنم زیاد نرم ک کم کم عادت کنه ولی دو هفته ادمو سرمیدوئونه😂