2777
2789

اصلا دلم نمیخواد این تاپیکو بنویسم ولی مجبورم!

متنفرم از کلمه حکمت و قسمت دلم میخواد ازدواج کنم خواستگارای سنتی میان عکسمو میبرن بعد غیب میشن در صورتی ک ایرادی ندارم خیلی دعاهای مجرب خوندم نماز سر وقت خوندم کلا آزادی ندارم بگردم خوش باشم ی بابای گیر تعصبی دارم اجازه هیچ خوشگذرونی ندارم ن دوست پسر دارم ن چیزای دیگه خواستم تو ورزش رزمی ام ب ی جایی برسم برم کشوری بابام مانع شد تو والیبال مسابقه استانی خواستم برم بابام مانع شد دانشگاه رفتم ی ترم هزارتا مانع درآورد اشکمو در آورد نرفتم دائم بهم شک داره گوشیمو چک میکنه  نمیذاره سر کار برم خدایا تو ک شرایط منو میبینی با این وعضبابام من اصلا نمیتونم پیشرفت کنم و اعصابم فقط با ازدواج راحت میشه چرا بهم نمیدی تو کل حتما امام زاده ها دعا کردم خسته شدم من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم مشهد رفتم از امام رضا و شیخ نخودکی خواستم ی. هفته شده ی نشونه هم ندیدم امام رضا هیلی دلگیرم ازت

خستم  خستم خستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چاله نیفتی تو چاه 

خونه پدری برا خیلی از ما دخترا همینه،

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خودتوبکش بعد ممکنه نمیری بعد بابات میگه رفتی خودتو ب باد دادی الان میخاستی خودتو بکشی و شرایط سختتر میشه

یا کبدت داغون میشه وبیمار میشی و دیگه هبشکی نمیگیرتت

یا فلج ملج میشی دیگه تا سرکوچه هم بزارن نمتونی بری

20

سنی نداری که آخه هنوز منتظر خواستگاری زوده برات به وقتش خدا بهترین گزینه رو برات می‌فرسته بسپار به خدا انشالله بهترین ها برات رقم بخوره

دسترسی به اینترنت چقدر داری؟ خونه تون کامپیوتر هست؟