2777
2789
عنوان

سمی ترین سوتی عروسی ها

269 بازدید | 11 پست

چه سوتی سمی توی عروسی دادید یا فامیلاتون دادن؟

اولیو خودم بگم یکی از اقوام با کفش پاشنه بلند داشت میرقصید پاش پیچ خورد شتلق خورد زمین یه نگاه به چپ کرد یه نگاه به راست بلند شد ادامه رقصش😂

در طول عروسی ۳ بار خورد زمین و ۳بارشم بلند شد به روی خودش نیاورد😂

هر وقت دلم میگیره فیلمشو میبینم از شدت خنده دلم وا میشه😂

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥

سوتی ندادم 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار تو عروسی داماد اومد.  به خواهرم گفتم چه داماد خوش قیافه و خوبه( ما فامیل عروس بودیم) نگو صدام بلند بود کل میزمون شامل مادربزرگِ عروس، عمه و دخترعمم، زن دایی بابام شنیدن

اطرافیانت چی؟

همین بعضی فیلما عروسی میبینم طرف دهنش یه متر بازه قاشق بذاره دهنش یهو دوربین میره تودهن خنده داره🤣🤣🤣

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

من و خواهرمم یه بار تو عروسی دوماد اومد جمع زنا پیش عروس که میخواستن عروس از خونه ی پدر راهی کنن شلوغ بود بعد من به خواهرم گفتم داماد خوب نیس نگو کسی که پیشم وایستاده خواهر داماد بوده صدامو شنید چشم غره رفت بهمون