2777
2789

دوستان سلام، مادرشوهر من کلا ادم خوبی نیست، یبار توی یه تایپیک از اخلاق هاش و حسادت هاش گفتم همه شاخ در اوردن

حالا قصه اینه که جاری من سه ماه پیش یه عمل جراحی انجام داد مادر شوهرم کمر همت بست و رفت کمکش، یک هفته موند پیشش کمک، ناهارشام بذاره بچه هاشو تر و خشک کنه

حتی ما رفتیم دیدن جاریم مادرشوهرم پذیرایی میکرد

حالا من عمل کردم ( عملی مشابه همون) منم بچه دارم

فقط زنگ زد تلفنی احوالپرسی کرد

حالا شوهرم بهش برخورده میگه چرا برا اونا رفت برا ما نیومد

من اولش حساس نبودم شوهرم گفت الان قاطی کردم حساس شدم

گفتم اومد خونمون بعدا ها گلایه کنم یا نه؟ کم محلی کنم یا معمولی رفتار کنم مثل همیشه؟! 

بنظرتون چکار کنم درسته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم قابل درکه

آدم ناراحت میشه

ولی بهترین کار اینه بهش فکز نکنی و خودتو عذاب ندی

خدا بهت سلامتی بده تا محتاج هیچکس نشی

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

حتما بهشون بگوینو اینکه اینم تاکید کنیدکه برا شماها هم‌اتفاقی افتاد مام مثل خودتون رفتار میکنیم 

و سعی کن شوهرت اینا رو‌بگه و خودت هم سرد رفتار کن 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید