2777
2789

باور کن دوست داره فقط نمی دونسته چه طور رفتار کنه شوکه شده ... خواهش می کنم اومد تو آغوشت بگیر و حسابی بوش کن تا مثل من حسرت نخوری... خواهش کردم ازت

ممنون میشم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره 

پدر کلی زحمتت کشیده حق داره ناراحت شه ببینه پاره تنش سیگارکشیده کلی غصه خورده طفلک

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
پدر کلی زحمتت کشیده حق داره ناراحت شه ببینه پاره تنش سیگارکشیده کلی غصه خورده طفلک

عزیزم پدرم تا 9 سالگیم فراری بود نیومد منو ببینه این مدت هم اجباری خونش بودم چه زحمتی

برام مهم نیست ک ناراحت باشه یا نشه، الان چند ماهه ک نمیکشم 

یه کم خودتو جای اون بزار عزیزم

دوست نداره بچش سیگاری بشه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
عزیزم پدرم تا 9 سالگیم فراری بود نیومد منو ببینه این مدت هم اجباری خونش بودم چه زحمتی

واقعا .عذرخواهی میکنم باورم نمیشه چون پدر تو ذهنم یه ادم زحمتکشه.پس صلاح زندگیت خودت بهترمیدونی

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
چ ظالممم..من بودم هیچوقت نمیبخشیدمش شغلی چیزی داری؟ چن سالته

منم نمیبخشم، خیاطی و اینا میکردم ولی از کارم افتادم چون یهو محل زندگیم تغییر کرد وسایلم اونجاس اصن نرفتم بگیرم 

همه پدر و مادر ها فرشته نیستن 

سخته باورش😔😔😔😔