tiny_cat مدیر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 664 عنوان با پدری که از خونه بیرونم کرده و حالا بعد از 7 ماه اومده منو ببینه چجوری برخورد کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 41 پست 7 ماه پیش بستری شدم بیمارستان و بابام تو اتاقم فندک و سیگار دید، گفت دیگه نیام خونه و منم نرفتم الان اینهمه مدت گذشته زنگ زده گفته بهم بگن فردا میخاد بیاد بهم سر بزنه، بنظرتون چه واکنشی نشون بدم؟؟ چجوری رفتار کنم باهاش؟ 1402/02/31 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرمه13400 عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 916 باور کن دوست داره فقط نمی دونسته چه طور رفتار کنه شوکه شده ... خواهش می کنم اومد تو آغوشت بگیر و حسابی بوش کن تا مثل من حسرت نخوری... خواهش کردم ازت ممنون میشم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین🌹
مقبوله عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 9311 خوو چرا سیگار میکشی که باباتو ناراحت کنی؟ لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
زحل_۵۴ عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6771 هیچی بزار بیاد تو بیین اون چه واکنشی داره.عادی باش احتمالا اومده باهات اشتی کنه، شاید میخاد برت گر دونه
علوسم عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 9263 آره پدر کلی زحمتت کشیده حق داره ناراحت شه ببینه پاره تنش سیگارکشیده کلی غصه خورده طفلک پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
tiny_cat مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 664 خوو چرا سیگار میکشی که باباتو ناراحت کنی؟ برام مهم نیست ک ناراحت باشه یا نشه، الان چند ماهه ک نمیکشم
tiny_cat مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 664 پدر کلی زحمتت کشیده حق داره ناراحت شه ببینه پاره تنش سیگارکشیده کلی غصه خورده طفلک عزیزم پدرم تا 9 سالگیم فراری بود نیومد منو ببینه این مدت هم اجباری خونش بودم چه زحمتی
tiny_cat مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 664 ۷ ماه پس کجا بودی؟ اگه واقعا راس میگی بزار بیاد روز دختره میخواد ببینتت حتمی. +سیگار ریه رو داغون ... 7 ماه خبری نبود ازش نه زنگ نه چیزی الان چه مرگشه
مقبوله عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 9311 برام مهم نیست ک ناراحت باشه یا نشه، الان چند ماهه ک نمیکشم یه کم خودتو جای اون بزار عزیزمدوست نداره بچش سیگاری بشه لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
علوسم عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 9263 عزیزم پدرم تا 9 سالگیم فراری بود نیومد منو ببینه این مدت هم اجباری خونش بودم چه زحمتی واقعا .عذرخواهی میکنم باورم نمیشه چون پدر تو ذهنم یه ادم زحمتکشه.پس صلاح زندگیت خودت بهترمیدونی پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
tiny_cat مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 664 چ ظالممم..من بودم هیچوقت نمیبخشیدمش شغلی چیزی داری؟ چن سالته منم نمیبخشم، خیاطی و اینا میکردم ولی از کارم افتادم چون یهو محل زندگیم تغییر کرد وسایلم اونجاس اصن نرفتم بگیرم
tiny_cat مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 664 واقعا .عذرخواهی میکنم باورم نمیشه چون پدر تو ذهنم یه ادم زحمتکشه.پس صلاح زندگیت خودت بهترمیدونی همه پدر و مادر ها فرشته نیستن
علوسم عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 9263 همه پدر و مادر ها فرشته نیستن سخته باورش😔😔😔😔 پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰