2777
2789
  • خوش اومدین 😊
از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

ایلدا 

ممنونم عزیزم 😘

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

اصلا دلم نمیخواد این کامنتو بنویسم ولی مجبورم!

متنفرم از کلمه حکمت و قسمت دلم میخواد ازدواج کنم خواستگارای سنتی میان عکسمو میبرن بعد غیب میشن در صورتی ک ایرادی ندارم خیلی دعاهای مجرب خوندم نماز سر وقت خوندم کلا آزادی ندارم بگردم خوش باشم ی بابای گیر تعصبی دارم اجازه هیچ خوشگذرونی ندارم ن دوست پسر دارم ن چیزای دیگه خواستم تو ورزش رزمی ام ب ی جایی برسم برم کشوری بابام مانع شد تو والیبال مسابقه استانی خواستم برم بابام مانع شد دانشگاه رفتم ی ترم هزارتا مانع درآورد اشکمو در آورد نرفتم دائم بهم شک داره گوشیمو چک میکنه  نمیذاره سر کار برم خدایا تو ک شرایط منو میبینی با این وعضبابام من اصلا نمیتونم پیشرفت کنم و اعصابم فقط با ازدواج راحت میشه چرا بهم نمیدی تو کل حتما امام زاده ها دعا کردم خسته شدم من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم مشهد رفتم از امام رضا و شیخ نخودکی خواستم ی. هفته شده ی نشونه هم ندیدم امام رضا هیلی دلگیرم ازت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایلدا  ممنونم عزیزم 😘

شمام اسمت رو بگو به من 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

دعاا کن جواب پاتولوژی پدرممم خوب باشهههه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم