2777
2789
ممنون گلم بگیر واسم

هرکاری میکنم عکس اپلود نمیشه

غزل ۱۵۵ در اومد

اگر روم ز پی اش فتنه ها برانگیزد...

دوست عزیز ،گویا دچار تردید شده اید و نیت و هدفی را که داشته اید برای رسیدن به ان راه های مختلفی را امتحان کرده اید،اما به نتیجه نرسیده اید،تردید شما فرصتی است که خود و استعداد ها و تجربه های خود را بهتر مورد ارزیابی قرار دهید،بدانید که موفقیت نسبی است و همه امکانات در دست من و شما نیست

توکل به خدا داشته باشید موفق میشوید

«از رها کردن نترس.هیچکس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری میکنم عکس اپلود نمیشه غزل ۱۵۵ در اومد اگر روم ز پی اش فتنه ها برانگیزد... دوست عزیز ...

خودِ غزل رو حتما بخونید

غزل زیباییه

«از رها کردن نترس.هیچکس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند.»
هرکاری میکنم عکس اپلود نمیشه غزل ۱۵۵ در اومد اگر روم ز پی اش فتنه ها برانگیزد... دوست عزیز ...

این با نیتم خیلی جور اومد عزیز. یه هدفی دارم منتها چندین بار شکست خوردم نمیدونم قسمت نیست یا چیز دیگه ایی.هربار تا اخرین مرحله میرم اما نمیشه😥 خواستم این بارم تلاش خودمو بکنم. به هرحال همه چیز به دست خداست

این با نیتم خیلی جور اومد عزیز. یه هدفی دارم منتها چندین بار شکست خوردم نمیدونم قسمت نیست یا چیز دیگ ...

من سایت ها و برنامه های فا‌.ل رو اصلا قبول ندارم

یه دیوان حافظ قدیمی دارم

همیشه فا.ل های که میگیرم درست در میاد و واقعااااا قبولش دارم

امیدوارم به هدفتون برسید عزیزم

من سایت ها و برنامه های فا‌.ل رو اصلا قبول ندارم یه دیوان حافظ قدیمی دارم همیشه فا.ل های که میگیرم ...

ممنونم ایشالا حاجت روا شی. میشه درخواست بدم که داشته باشمت هروقت فا*ل میخوام🙂

ممنونم ایشالا حاجت روا شی. میشه درخواست بدم که داشته باشمت هروقت فا*ل میخوام🙂

بله عزیزم 🤍