یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که از همون روز سرپا بودم ولی خب بعد از ۱۰ روز کارهامو خودم میکردم چون مامانم بهم رسیدگی میکرد... شکمم قبل حاملگی تخت بود🥲 الان خیلی گنده شده انگار ۸ماهه حامله ام ..حتی با کتاب هم بستم ولی جمع نشد
من حدودا ده روز بعد خیلی بهترشده بودم ولی بعدش درگیر زردی و کولیک شدید و تا ۳ماهگی رو اصلا نمیدومم چطوری سرکردم انقدر سختی کشیدم تا دل دردش خوب شد که یادم نبود به شکمم و این چیزاتوجه کمم ففط میخواستم بچم آروم شه ک نمیشد
مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟ و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...
گن بارداری چی هست؟ یعنی از اون بوده که شکمتون برگشته؟
حتما تاثیر داشته ...البته من تو بارداری هر روز شکمم با روغن زیتون چرب میکردم ...گن رو دکترم بهم گفت ببند ...الان نه ترک دارم نه بزرگ شده ...اصلا کسی باورش نمیشه من زایمان داشتم
[QUOTE=291941862]چند وقته زایمان کردید؟؟ خودتون به بچه شیر میدید؟ میگن شیر دادن آدم را لاغر اره بابا پسرم الان ۶ سالشه...شیر دادن لاغر میکنه آدمو ولی شکم رو آب نمیکنه از صورت و بدن لاغر میشی
عزیزم مونده به خودت من ذاتا لوس نیستم زود سرپا شدم درد و همه مادرای تازه زایمان کرده دارن من روز ۷ دیگه وقتی میرفتم برا کشیدن بخیه اوکی بودم و از پس کارام برمیومدم البته از روز سوم تحرکات و کم کم زیاد میکردم بهتره تا ۷ روز بخوری بخوابی استراحت کنی و تو خونه راه بری حمام کنی به خودت برسی بعد کشیدن بخیه ات دیگه روال قبل زایمان و پیش ببری .شکمم کامل جمع نشده و اینکه پوست شکمم شل و ترک ترک شده ولی زشت نیست .حضور بچه انقد شیرین و لذت بخشه فکر ترک شکم تو اصلا نمیکنی .