2777
2789
عنوان

امروز روز اخر کلاس دخترم بود

317 بازدید | 27 پست

ومن عین بچه ها دارم گریه میکنم با دیدن عکس ها و فیلم هایی که برا جشن اخرین روز کلاس بود چقد به خانوم معلمشون عادت کردیم و بچه ها و ما چقد دوسش داریم الهی همیشه سالم باشه و دلش شاد بوسه بر دستان همه معلم های عزیز و فداکار ❤️❤️😔😔😭😭

yn

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکاریا..

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
چه کادر با شخصیت و با فرهنگی من روز معلم تاپیک زدم گفتم شاگردان تبریک هم نگفتن همه بهم حمله کردن گفت ...

وای نه توروخدا چطور دلشون اومد معلم ها همه زندگی ما انسان ها هستن چه تو گذشته حال و اینده معلمی نبود هیچکس سواد نداشت هیچ دکتر و مهندس و ...‌ نبود قدر دان این عزیزانیم وجودشون نعمت بزرگیه برا پیشرفت  جامعه ❤️❤️

yn
بیکاریا..

احساسیم دست خودم نیس خداحافظیا تو هر برهه از زندگی برام غم انگیزه دخترمم عین خودمه ۸ ماه هرروز در ارتباط بودیمو بچه های گلمونو پرورش دادن باسوادتر شدن عطوفت و مهربونی و اتحاد یادشون دادن

yn
تعدادکمی ازمعلما باوژدان خوبن بقیشون یه مشت بیمار روانی ان که فقط تخریب بلدن 

از پیش دبستانی تاالان که دخترم سوم رو تموم کرد معلمای خوبی داشته که لحظات و خوب و شیرینی رو ثبت کردن تو ذهن ما معلم امسالشونم بی نهایت خوب بودن

yn
احساسیم دست خودم نیس خداحافظیا تو هر برهه از زندگی برام غم انگیزه دخترمم عین خودمه ۸ ماه هرروز در ار ...

برگام.. باید هم اینجوری باشه.. اما متاسفانه تعداد محدودی هست.. حالا خوشحالی کنین مادر دختری.. سه ماه تابستون🥳

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
فداکاری خاصی نکرده بالاخره حقوقشو میگیره

چطور دلتون میاد اینو بگین ؟معلما کمترین حقوق رو میگیرن بعدشم همه چی پول نیس والا اگه عشق نباشه ادم نمیتونه بچه کسی رو تحمل کنه 

yn