2777
2789

الان تاپیک زده بودم شوهرم خسته و بی حوصله میشه وقتی از مغازه برمیگرده

حس میکنم منشا اصلیش اونایی هستن که بدهکارن و نمیدن پولمونو بیشتر حرص درمیاره

ما کاشی سرامیک و لوازم خانگی داریم

میان چک میکشن ماهی بیست میلیون ماهی پنجاه خب ما هم میگیم پر میکنن دیگه میرن وقتی موعد چک شد میان میگن فلان بهمان دستمون بنده زن و بچه داریم اجرا نذارش الان یه آقایی پنج ساله قبل از اینکه اصلا من زن شوهرم بشم دویست میلیون بدهی داره انقدر بد حسابی کرده تو این پنج سال که تازه ۱۸۰ تومن از پولشو داده و ۲۰ تومن دیگه مونده در صورتی که وقتی چکاشو به موقع پرداخت کرده بود سره دوسال تموم شده بود پولمون از ارزش میافته هیچکسم نقد نمیده آدم مونده چکار کنه چک قبول میکنه اینزوری نمیکنه یجور دیگه

چک قبول نکنید خب شوهر من به جز مشتریای ثابتش ک میشناسه خوش حسابن از هیچکس قبول نمیکنه چک و اینکه ۵۰ ...

ببین اکثر اوناییکه بدهی دارن همشهریمونو اشنان هزار رحمت به غریبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه میان میگن رحم ندارن فروشنده ها مثل این که ما جنسامونو از زمین درو میکنیم به خدا ما هم میخریم اونم نقد بعد باید نسیه بدیم و دنبالشون به قسم و آیه بگیریم ...هوف..الان دلم پره ریپلای نکنید 

دردم از یارست و درمان نیز هم
الان همه میان میگن رحم ندارن فروشنده ها مثل این که ما جنسامونو از زمین درو میکنیم به خدا ما هم میخری ...

دقییییقا ما نقد میخریم مردم میان برمیدارن میبرن تازه به موقعم نمیدن پولشونو دیوونمون میکنن