2777
2789

بابام عشق منه اما بشدت بشدت از ملچ ملوچ بدم میاد 

همسرم بعد از ۱۲ سال زندگی مشترک هنوزم بشدت ملچ ملوچ میکنه و دلم می‌خواد دست بندازم دهن شو جر بدم 

بابام هم ملچ ملوچ‌ میکنه سعی میکنم گوش هامو بگیرم 

همه میدونن بدم میاد خیلی اما هیچکس سعی نمیکنه مراعات مو بکنه 

حس گرفتی قلب بهم میده و هیچ راهی هم برای درمان نداره حس روانی بودن بهم دست میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با لهجه ی نقی خوندم 🙊🙊🙈🙈

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

کسی هم هست خوشش بیاد؟ من این بلاگرارو میبینم ملچ‌ملوچ کنان غذا میخورن بلاکشون میکنم😂😂😂 اطرافیان رو هم سعی میکنم خودمو کنترل کنم چیزی نگم مگه اینکه دیگه خیلی زیاده روی کنن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

منم روااانی میشم 

حتی بچه کوچکم نمیتونم تحمل کنم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

موکبانگ ببین عادی میشه😅

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛 ️ادم سه حرفه ولی ادم بودن خیلی حرفع♱️ شادی کردن جرم است،ولی دزدی کردن،اختلاس کردن،ناعدالتی،جرم نیست!!!!!!!نی نی یار خداوکیلی از تعلیق کردن من چقدرگیرت میات خداروکولت🥲

ما دقیقا برعکسیم، من از وقتی ارتودنسی کردم درست نمیتونم غذا بخورم مخصوصا وقتی ساندویچ، و چیپس و پفک میخورم ملچ ملوچ میکنم ، بابام خیلی بدش میاد فکر میکنه از عمده😂😂🤭