2777
2789
عنوان

از کسی که ملچ ملوچ میکنه متنفر میشم حتی بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 52 پست
چ دختر خوبی بودی اینجوری تحت تاثیر قرار گرفتی  من نمیتونم اخه

بالاخره این یه اختلاله

متوجهم که دست خودتون نیست اما بقیه واقعا عذاب میکشن و اذیت میشن

تذکر شما باعث میشه از کارشون، علیرغم اینکه غلط نیست خجالت بکشن و همه ی اینا جمع میشه و باعث میشه یک دفعه به حالت انفجاری خشمشون رو نسبت به شما بروز بدن

حقیقتا مشکل از من بود، نه بقیه

همینطور که در مورد شما هست

سعی کنین باهاش مواجه بشین، هرچقدرم براتون سخت باشه

و به ویدیوهای ASMR و غذا خوردن و صداها گوش بدین

خیلی کمکتون میکنه توی روند درمان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی عصبی میشم به حدی که دلم میخواد غذامو بردارم برم یه جای دیگه بخورم و یا اینکه اصلا غذا نخورم ولی میدونم در هر دو صورت شر میشه😑😑آغا چرا صدا ملچ مولوچ میدید خو

تصمیم گرفتم اگه بچه دار شدم بهش یاد بدم هر جا میریم بگه هر کی صدای ملچ مولوچ در بیاره خر است😂😂😂خودم که دستم کوتاهه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خب بابامو داداشم دوسدارم  ولی اگه صدای ن اذیت میشم، البتع باعشقمم ک تلفنی حرف میزدم یچیزی می‌خو ...

چون عشق و دوست داشتن خیلی فرق میکنه 

خیلی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

منم توی دوران راهنمایی اینطوری بودم جالب اینجاست همه هم مراعاتمو میکردن حتی میرفتیم خونه ی مادر ...

واقعا ی اخلاله  ک ما داریم ؟ 

من فکر میکردم  بقیه آداب غذا خوردنو  رعایت نمیکنن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

واقعا ی اخلاله  ک ما داریم ؟  من فکر میکردم  بقیه آداب غذا خوردنو  رعا ...

بله 

البته دسته بندیش توی طبقه ی اختلالات روانپزشکی بستگی به شدتش داره و اینکه اختلال عملکرد ایجاد کرده یا نه

مثلا توی رفتار و برخوردتون با بقیه تاثیر گذاشته یا نه و ...🌱✌🏻

بله  البته دسته بندیش توی طبقه ی اختلالات روانپزشکی بستگی به شدتش داره و اینکه اختلال عملکرد ا ...

اره تا دلت بخواد   دم ب دیقع میکم یواش کن حتی اگه ریسمم باشه تذکر میدم چون حتی برا 10ثانیه هم تحمل شنیدن صدای بلند ندارم 

موزیک تو ماشین و.  اینام همینطور