2777
2789
عنوان

شکستگی پیشونی بچه

702 بازدید | 10 پست

خانما دیروز پسرم داشت با پسرخواهرم بازی میکرد پاش خورده به پای پسرخالش با ضربه خورد به تیزی در پیشونیش شکست خیلی خون رفت ازش بردم بیمارستان 6تا بخیه خورد دکتر گفت جاش میمونه چی بزنم بهش که جاش بره چه پمادی پیشنهاد میکنید برای خون چی خوبه بهش بدم خیلی خون از دست داده بمیرم براش

از دکتر توی بیمارستان میپرسیدی خوب که برای خون سازی چی بهش بدی 

ببر دکتر پوست بهت کرم ترمیم کننده میده...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم بین دو ابرو اینطور شد انقد خون اومد که من ضعف کردم.خودش خوب میشه چون بچه ست پوست در حال رشد و ترمیمه جاش نمیمونه که به چشم بیاد.تقویتش کن خودش خونش برمیگرده  

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

یه پماد هست خارجیه....

بگی برا ترمیم جای بخیه میخوام بهت میدن

چند سال پیش پدر شوهرم سرطان عمل کرد تومور تو پیشونی اش بود بعد اون پماد رو زد اصلا اثری از زخم نبود...

ایرانی اش رژودرم هست خارجی اش رو نمیدونم

❤❤❤
از دکتر توی بیمارستان میپرسیدی خوب که برای خون سازی چی بهش بدی  ببر دکتر پوست بهت کرم ترمیم کن ...

یادم رفت برای خون ازش بپرسم ولی برای بخیه گفتم گفت برو داروخانه ترمیم کننده بگیر بزن گفتم

من تو بگى پيشونيم شكست يه عالمه خون ازم رفت الان جاش كاملا مشخصه 

آخی عزیزم بخیه نکرده بودن برات؟شاید پوست افراد فرق کنه تو ترمیم ولی دختر خواهرمم پیشونیش پاره شد بخیه زیبایی زدن اونم جاش نموند

پسر منم بین دو ابرو اینطور شد انقد خون اومد که من ضعف کردم.خودش خوب میشه چون بچه ست پوست در حال رشد ...

منم که دیروز پسرم وتواون حال دیدم حالم بدشد آنقدر جیغ زدم گریه کردم خیلی سخته چه چیزهایی خوبه. براش بگیرم بخوره 

منم که دیروز پسرم وتواون حال دیدم حالم بدشد آنقدر جیغ زدم گریه کردم خیلی سخته چه چیزهایی خوبه. براش ...

شربت تقویت سیستم ایمنی بده.پسته گردو.گوشت و نخود.مایعات.زیاد سخت نگیر بدن زود خون از دست رفته رو بر میگردونه

آخی عزیزم بخیه نکرده بودن برات؟شاید پوست افراد فرق کنه تو ترمیم ولی دختر خواهرمم پیشونیش پاره شد بخی ...

نه بخيه نكردن دكترم نبردن

پدر مادرم خونه نبودن منو گذاشتن پيش خواهرم اونم كوچيك بود خيلى خون ازم رفتن همسايه بستنش

شب كه اومدن ديگه خون ريزى بند اومده بود صبحش شكسته بود ديگه خودش جوش ميخوره منم كه از دكتر فرارى

خيلى جاش مونده