2777
2789

شما کدوم ترجیح میدین؟ 

من حیاط بزرگ خییییلی دوست دارم ولی چندتا خونه دیدم حیاطا کوچیک کردن که بتونن ساختمانارو بزرگ بسازن و نپسندیدم

از طرفی میگم روف گاردن اگه ساختمانای مجاور دوسه طبقه باشن بهتر از حیاط هست راحتریم دیدش کمتره

نظر شما چیه؟؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد در صد حیاط دار و ویلایی.تو توی ویلایی میتونی باغچه های بزرگ در بیاری، استخر در بیاری، این کارا تو روف گاردن قفله نهایتا چمن مصنوعی میشه برای روف گاردن استفاده کرد

اگه زمین داری ۱۰۰ درصد حیاط.اگه زمین کم باشه ،بنا رو که نمیتونی کوچیک کنی بخاطر حیاط.دیگه مجبوری روف گاردن.ولی اگه زمین باشه حیاط فوق العادست‌.من دو نفر همزمان تو نزدیکانم ساختن،یکی دوبلکس با روف گاردن.یکی فلت با حیاط فوق العاده شیک.اونکه حیاط داره وقتی وارد میشی آنقدر دلت باز میشه اصلا آدم کیف میکنه بخدا‌

چرا عزیزم؟ 

برای بازی بچه ها بهتره میشه بعد خیلی کارها رو مثل  نذری دادن  پارکینگ ماشین. با مثلا شستن. پتو و اینا تو حیاط. بهتر میشه انجام داد  روف گلردن بیشتر برای خونه های چند طبقه بهتره به نظر من 

😍😍😍